Incidentas Kaune: dėl susižalojusios troleibuso keleivės kaltas mikroautobusas? | KaunoDiena.lt

INCIDENTAS KAUNE: DĖL SUSIŽALOJUSIOS TROLEIBUSO KELEIVĖS KALTAS MIKROAUTOBUSAS?

  • 4

Ketvirtadienį per pietus į policiją kreipėsi troleibuso vairuotoja dėl šioje transporto priemonėje nugriuvusios ir susižalojusios moters. 

Penktadienį paaiškėjo, kad keleivė ant kojų neišsilaikė ir krito, kai dėl eismo įvykio staigiai pasikeitė transporto priemonės greitis. 

Tai įvyko žiede prie Taikos pr ir Draugystės g., troleibusui  išvažiuojant iš Kovo 11-osios g.

„Iš šalutinio kelio įvažiavo mikroautobusas, kuris stabdydamas privertė troleibuso vairuotoją staigiai stabdyti. Tuo metu keleivė ruošėsi išlipti sekančioje stotelėje ir stabdymo metu griuvo“, – apie situaciją kalbėjo „Kauno autobusų“, valdančio visuomeninį miesto transportą, atstovė Dovilė Ramanauskienė.

Mikroautobuso valstybiniai numeriai žinomi ir policijai paprašius bus perduoti tyrimui užbaigti.

„Keleivė susižeidė judant transporto priemonei, tai yra, įvykus eismo įvykiui, todėl vairuotoja privalėjo apie įvykį pranešti policijai.  Jei keleivis suklumpa, bet nesusižeidžia, pareigūnų kviesti nebūtina“, – teigė D. Ramanauskienė.

„Kauno autobusų“ turimais duomenimis, keleivė iš Kauno klinikų suteikus pagalbą išleista. Kauno miesto greitosios pagalbos stoties atstovai taip pat teigė, kad sužalojimai – lengvi. 

„Įvykis užfiksuotas eismo vaizdo stebėjimo kameromis. Mikroautobuso valstybiniai numeriai žinomi ir policijai paprašius bus perduoti tyrimui užbaigti“, – sakė D. Ramanauskienė.

Gairės: troleibusas, eismas, eismo įvykis, keleivė, sužalotas žmogus, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

aha

jau geriau malkas vezt.....

Aha

Senu mociuciu kontingentas vazioja troleibusais ir autobusais.

Zuikis

Kalta keleivė, kad nesilaikė už turėklų. Niekas negali garantuoti, kad neteks stabdyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS