Vagys Kaune vėl nusitaikė į automobilius: dūžta stiklai, dingsta daiktai | KaunoDiena.lt

VAGYS KAUNE VĖL NUSITAIKĖ Į AUTOMOBILIUS: DŪŽTA STIKLAI, DINGSTA DAIKTAI

  • 10

Sekmadienio naktį Kaune intensyviai darbavosi ilgapirščiai. Pastarųjų taikinys – automobiliai, o tiksliau – juose esantys daiktai.

Kaip portalui kauno.diena.lt reigė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė, šiandien rytą, apie 7.34 val., Ašigalio g. pastebėta, kad iš lengvojo automobilio „VW Passat“ pavogtas multimedijos įrenginys. Padaryta žala kol kas tikslinama.

Po kiek laiko, apie 9 val., gautas pranešimas, kad toje pačioje Ašigalio g. pastebėtas dar vienas apgadintas automobilis. Pranešėjas informavo, kad išdaužtas automobilio „Audi“ stiklas. Ar kas nors pavogta ir kokia žala padaryta, kol kas tikslinama. 

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vagys nesnaudė ir kitoje Kauno vietoje – Šiaurės pr. Čia apie 1 val. nakties pastebėta, kad išdaužus automobilio „BMW 5 Reihe“ bagažinės stiklą pavogta įrankių dėžė. Padaryta 300 eurų žala.

Dėl šių įvykių pradėtas tyrimas.

Pareigūnai primena, kad kiekvienas turime stengtis apsaugoti savo turtą. Svarbu automobiliuose nepalikti vertingų ar kitokių daiktų, kurie gali patraukti vagių dėmesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Visokiem vincukam

Oi norėčiau pagaut kokį vagiuką, ech, oi senokai svajoju kaip ten kištūsi į rūrą, vis neramina mintis išbandyt ant kokio vagelio.

Ir gerai daro kad apvagia mašinas

Mažiau bus šito brudo mieste, nes per šitą brudą negali net pereit gatvės, važiuoja ant galvos, o beto ir dūmija baisiausiai. Kodėl aš turiu kvėpuot išmetamom dujom ir žalot sau sveikatą per šitą brudą- mašinas. Tegu jie visi šitas mandavoškes sau į rūrą susikiša.

Pilietis

Kaip gerai,gal bus mažiau apstatyta arti namų.Statys mokamose aikštelėse,garažuose.Dabar numeta kur papuola ir nesvarbu ,kad per arti gyvenamų namų būna paliktos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS