Vaizdo įrašas iš Purienų gatvės: pareigūnai gaivino žudytis bandžiusį vyrą | KaunoDiena.lt

VAIZDO ĮRAŠAS IŠ PURIENŲ GATVĖS: PAREIGŪNAI GAIVINO ŽUDYTIS BANDŽIUSĮ VYRĄ

  • 15

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį tarnybiniame policijos automobilyje bandė žudytis sulaikytas vyras, prieš tai sukėlęs eismo nelaimę ir pasprukęs. Aiškėja, kad visas veiksmas vyko prie Kaune skandalingai pagarsėjusio Purienų gatvės baro. Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo ir to vakaro vaizdais.

Kaip jau rašėme, neeilinis incidentas įvyko liepos 23 d. apie 00.00 val. Kauno pareigūnai prie minėto liūdnai pagarsėjusio baro sulaikė girtą (0,87 prom. neblaivumas) 47-erių vyrą, kuris prieš tai kitoje miesto vietoje sukėlė avariją ir paspruko iš įvykio vietos.

Vairuotojas buvo patalpintas į tarnybinio pareigūnų automobilio „VW Transporter“ sulaikymo patalpą, kurioje bandė žudytis panaudodamas savo bato raištelį.

Kauno pareigūnai nedelsiant atliko vyro gaivinimą, o atsiradus pulsui ir kvėpavimui, pastarąjį perdavė medikams. Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matoma, kaip pareigūnai gaivina minėtą vyrą. Atgaivintasis paguldytas į ligoninę stebėjimui.

Sekmadienį su portalu susisiekę Purienų gatvės gyventojai pasakojo, kad išgirdę specialiųjų tarnybų sirenas per daug nenustebo – kaimynystėje esantis baras nuolat prišaukia vienokią ar kitokią nelaimę. Anot jų, neblaivių asmenų elgesys po langais bado akis, smarvė riečia nosį, o nuo keliamo triukšmo nepadeda bandymai užsikimšti ausis.

„Mes jau daug metų kenčiame nuo kaimynų keliamo triukšmo. Jie įkūrė savo kieme barą adresu Purienų g. 6. Ten renkasi asocialūs asmenys, triukšmauja, keikiasi, išėję šlapinasi, kritinėje būklėje net voliojasi. Nei miesto valdžia, nei policija to taško niekaip neuždaro“, – guodėsi vienas vietos gyventojas. Jis svarstė, kad minėtas vairuotojas taip pat galėjo būti šio baro lankytojas, nes panašų automobilį jau ne kartą tekę matyti.

Portalas kauno.diena.lt Kauno policijos atstovų pasiteiravo daugiau šio neeilinio įvykio aplinkybių – kur ir kada įvyko eismo įvykis, iš kurio pasišalino neblaivus vairuotojas. Taip pat, ar jis buvo surastas jau minėtame Purienų gatvės bare, ar tiesiog sutapimas ir jis sustabdytas važiuojantis jo prieigose. Gavę atsakymus, publikaciją papildysime.

Užsipuolė fotografę

Portalas yra sulaukę daugybės skundų iš šio baro kaimynystės ir publikavęs ne vieną skandalingą istoriją.

Norėdami įsitikinti, kas vyksta vakarais minėto baro prieigose, prieš metus ten apsilankė „Kauno dienos“ atstovai. Fotografė iš tolo norėdama užfiksuoti bendrą baro prieigų vaizdą buvo užsipulta vieno iš baro klientų.

Pamatęs, kad baras fotografuojamas iš gatvės, vyras pakilo ir nusprendė suteikti fotografavimo pamokų, kurių teorinė dalis susidėjo iš „užmušiu“, „sudirbsiu“, „nužudysiu“. Svirduliuodamas agresyviai metėsi link fotografės. Keiksmažodžius ir kitus aukštą pilotažą nurodančius žodžius bėrė surikiuotus pagal abėcėlę.

Vyras net ir bandomas apraminti toliau gazavo – įspėtas, kad yra filmuojamas demonstravo, kad jam jūra iki kelių, ir siuntė linkėjimus mamai.

Jeigu ne fotografės palyda ir ne vienas vietinių, sutramdžiusių siautėjusįjį užlauždamas jam ranką ir pavedėdamas į šalį, nežinia kuo viskas būtų baigęsi.

Anksčiau Kauno miesto savivaldybės Licencijų, leidimų ir paslaugų skyriaus vedėja Sonata Šėlienė portalui kauno.diena.lt patirtino, kad baras turi visus reikiamus leidimus prekybai alkoholiu. Gali veikti visą parą. Šios įmonės veikla niekada nebuvo apribota.

GALERIJA

  • Vaizdo įrašas iš Purienų gatvės: pareigūnai gaivino žudytis bandžiusį vyrą
  • Vaizdo įrašas iš Purienų gatvės: pareigūnai gaivino žudytis bandžiusį vyrą
  • Vaizdo įrašas iš Purienų gatvės: pareigūnai gaivino žudytis bandžiusį vyrą
Justinos Lasauskaitės, skaitytojų nuotr.
Gairės: Purienų gatvės baras, skandalingasis baras, bandė žudytis, Tarnybinis automobilis, gaivinimas, Kauno policija, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

To mokinys

Faktas bet savivaldybei bei kitom atsakingoms institucijom px...

Mokinys

O šalia to girtuoklių taško mokykla... Vaikams pavojinga

Konstantina

Prie to baro sovietmečiu, nugriovus nuosavus namukus, buvo pristatyta bendrabučių, kuriose apsigyveno asocialūs asmenys. Tai ir yra dabartiniai baro lankytojai. Tiesiog piktų girtuoklių lizdas. Štai ką komunizmas padarė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS