Versija: verslininkas A. Rapalis nužudytas dėl jo „Ferrari“ automobilio | KaunoDiena.lt

VERSIJA: VERSLININKAS A. RAPALIS NUŽUDYTAS DĖL JO „FERRARI“ AUTOMOBILIO

  • 24

Portalo kaunodiena.lt duomenimis, žinomas Kauno verslininkas Aurimas Rapalis galėjo būti mirtinai subadytas, nes jo budelis siekė pagrobti prabangų „Ferrari“ automobilį.

Nepatvirtintais duomenimis, verslininką ir jo nužudymu įtariamą septyniolikmetį siejo artima bičiulystė, tačiau pastaruoju metu jų santykiai buvo gerokai pašliję. Todėl ne kartą į policijos akiratį patekęs nepilnametis nusprendė atkeršyti ir pasipelnyti – pagrobti vieną iš prabangių A.Rapalio sportinių automobilių – „Ferrari 458 Italia“.

Planuota, kad raudoną „Ferrari“ iš daugiabučio požeminės automobilių stovėjimo aikštelės išvarys įtariamojo brolis.

„Aš negaliu atskleisti ikiteisminio tyrimo duomenų“, – portalui kaunodiena.lt atsakė Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius, paklaustas ar pareigūnai nėra paskelbę įtariamojo brolio paieškos.

Portalo šaltinių duomenimis, nepilnametis 31 m. verslininką jo bute užpuolė vyrui miegant. Jo nužudyti iškarto nepavyko – verslininkas pasipriešino užpuolikui ir jį sužeidė. Subadytas vyras sugebėjo laiptais nusileisti iš septintojo aukšto iki pirmojo, jam buvo iškviesti greitosios medicinos pagalvos medikai, tačiau vyras neišgyveno. Jis palaidotas ketvirtadienį.

Per grumtynes sužeistas nepilnametis taip pat buvo nugabentas į Kauno klinikas, o vėliau perkeltas į Kauno tardymo izoliatorių. Jis prisipažino nusikaltimo padarymu, tačiau pareigūnai tiria ir kitas versijas.

„Turime įtariamąjį, kuris prisipažįsta, tačiau situacijų būna įvairių, tiriame labai skirtingas versijas“, – sakė V.Guliavičius.

Pareigūnai šią savaitę verslininko bute lankėsi ne kartą. Buto ir garaže stovinčių A.Rapalio „Ferrari“ ir „Audi R8“ automobilių saugumu domėjosi privati apsaugos tarnyba.

GALERIJA

  • Versija: verslininkas A. Rapalis nužudytas dėl jo „Ferrari“ automobilio
  • Versija: verslininkas A. Rapalis nužudytas dėl jo „Ferrari“ automobilio
  • Versija: verslininkas A. Rapalis nužudytas dėl jo „Ferrari“ automobilio
DMN nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

medis

kaunas is naujo apie pedofilus

Sushiktas

pedofilas..

Daug

Daug buna tokiu paaugliu,Juk ir is vaiku Namu 1 seima priglaude,dave darbo ten kaime,,,,bet po kiek laiko irgi su peiliu nuzude,savo seimininka,kur jam valgi gamino,maitina,silta lova Dave....Ir cia pan...zaide kompais,gal dirbo,mokejo,,,ir Se tau Ateme gyvybe..Juk galejo Vozti ,Trenti ir gana...bet ne su peiliais.Ziaurumu pienburniu Nera lygiuju..Juk ir JAV,,,nesusitvarko,Ko noreti is tokios seimos..Liudna,netekome Lietvio,tokio jauno..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS