Vilijampolėje vyras taip išgąsdino žmoną, kad prireikė specialiųjų tarnybų pagalbos | KaunoDiena.lt

VILIJAMPOLĖJE VYRAS TAIP IŠGĄSDINO ŽMONĄ, KAD PRIREIKĖ SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ PAGALBOS

  • 9

Naktį į šeštadienį į liūdnai pagarsėjusį Lampėdžių gatvės 10-ąjį numerį turintį bendrabutį vėl skubėjo Kauno specialiosios tarnybos.

Jas, surinkusi Bendrosios pagalbos centro telefono numerį 112, apie 3 val. nakties kvietėsi viena šio daugiabučio gyventoja. Ji ką tik buvo apsižodžiavusi su savo sutuoktiniu, kuris trenkęs durimis skubiai paliko mūšio lauką. Ir netrukus jau buvo ant laiptinės stogelio. Manoma, kad išlindęs per laiptinės langą.

Šis jo poelgis išgąsdino, kaip įtariama, jau karčią patirtį turinčią "išdykėlio" sutuoktinę. Po jos skambučio paskui ugniagesius, kurių prašyta vyriškį nukelti žemėn, į įvykio vietą buvo pasiųsti ir policijos patruliai, ir greitosios medikai.

Tačiau ugniagesiai su savo užduotimi susitvarkė be incidentų – net nebandęs jiems priešintis sumaišties kaltininkas, kuris, kaip paaiškėjo netrukus, buvo blaivus, nukeltas pasistačius kopėčias. Jis perduotas policijai, kuri grąžino 33 metų "išdykėlį" žmonai.

"Žmogus tik pakvailiojo – į areštinę jo nevežėme ir jokio ikiteisminio tyrimo nepradėjome", – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno apskrities vyriausiojo komisariato budėtojai. Daugiau jokių įvykių iš praėjusios nakties, išskyrus konfliktą restorane "Žemyn upe", kuriam taip pat, kaip teigta, spėta laiku užbėgti už akių, jie neišskyrė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

...

Kol nevėlu vyriokas turi tokią raganą mest, kitaip jis pats bus sunaikintas.

Mociute

Matai ,durniu nei seja nei raveja. ,patys dygsta ,mano ,kad gelbetojai neturi ka veikti ,perpilti saltu vandeniu reikejo ,,saunuoli,,

na

o kiek išdykėliui kainuos paišdykavimas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS