Vyras įtariamas apiplėšęs neįgalią senolę: prašo atsiliepti ir kitus nukentėjusius | KaunoDiena.lt

VYRAS ĮTARIAMAS APIPLĖŠĘS NEĮGALIĄ SENOLĘ: PRAŠO ATSILIEPTI IR KITUS NUKENTĖJUSIUS

  • 5

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su kolegomis iš Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos nustatė ir sulaikė ne vieną asmenį, Kaune iš senolių pasisavinusį rankines.

Praėjusios savaitės pabaigoje buvo sulaikyti trys nepilnamečiai. Du jų gimę 2005 metais ir vienas 2006-aisiais.

Šie nepilnamečiai, kaip įtariama,  rugsėjo 25 d. apie 13.30 val. Kaune, V. Krėvės prospekte, prie laiptinės, iš moters atvirai pagrobė rankinę su joje buvusiais pinigais bei kitais asmeniniais daiktais. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai numatyta atsakomybė – bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Įtariama, kad vykdant tyrimą gali išaiškėti ir daugiau tokio pobūdžio nusikalstamų veikų, galimai įvykdytų šių jaunuolių.

Lapkričio 6 d., penktadienį, po pietų, buvo sulaikytas ir dar vienas jaunas vyras, gimęs 1999 metais. Jis, kaip įtariama, spalio 26 d. apie 16 val. Kaune, Breslaujos gatvėje, iš senolės pagrobė rankinę su joje buvusiais 1400 eurų. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai numatyta atsakomybė – areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Turima duomenų, kad dar viena vagystė įvykdyta iš senolės, sėdinčios neįgaliojo vežimėlyje. Lapkričio 9 d. anksčiau ne kartą teistam jaunam vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. Įtariama, kad jis galėjo įvykdyti ne vieną tokio pobūdžio nusikalstamą veiką Kauno mieste.

Asmenis, galimai nukentėjusius nuo šio vyro, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus el. paštu lukas.tamasauskas@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Na

Ir baisus .

Kestutis

Toks jis ir vyras jeigu tik senoles sugeba nuskriausti, labiau panašus į skystąkiaušį gaidį !

Algis

Na koks jau ten vyras jei is nei gali is moters ranku nes vagia. Ameba o ne vyras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS