Žaibiška pareigūnų reakcija leido išgelbėti vyro gyvybę | KaunoDiena.lt

ŽAIBIŠKA PAREIGŪNŲ REAKCIJA LEIDO IŠGELBĖTI VYRO GYVYBĘ

  • 2

Kauno apskrities policijos pareigūnai kiekvieną dieną yra pasiryžę padėti žmonėms, patekusiems į bėdą. Dirbant kiekvieną dieną susiduriama su įvairiomis situacijomis, kartais net ir tokiomis, kurių metu tik žaibiška reakcija gali padėti išgelbėti žmogaus gyvybę.

Balandžio 13 d. apie 16 val. Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Jonavos rajone, Užusalių seniūnijoje, vyras (gim. 1961 m.) smurtauja prieš sutuoktinę (gim. 1963 m.).

Pareigūnai nedelsiant nuvyko nurodytu adresu, kur juos pasitiko moteris, prieš kurią galimai smurtavo vyras. Einant link namo pareigūnai verandoje pastebėjo vyrą, kuris bandė atimti sau gyvybę.

Žaibiškos ir profesionalios pareigūnų reakcijos dėka, nupjovus virvę, iškart buvo pradėtas daryti dirbtinis kvėpavimas bei iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai. Penkiolika minučių trukęs gaivinimas buvo sėkmingas, atvykus medikams vyras jau kvėpavo savarankiškai, tačiau vis dar buvo be sąmonės. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai vyrą nedelsiant pristatė į gydymo įstaigą, kurioje jis šiuo metu yra gydomas.

Kiekvieno žmogaus sveikata, o ypač gyvybė – itin svarbi, tad pareigūnai viliasi, jog nei šis vyras, nei joks kitas gyventojas nepakartos tokio neapgalvoto žingsnio. Prireikus pagalbos daugiau informacijos apie pagalbos galimybes galima rasti www.tunesivienas.lt.

 

Gairės: Policijos pareigūnai, išgelbėjo vyro gyvybė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

RJ

Reikia pradeti tyrima del privedimo prie savizudybes, o tai moters, darbas.

...

Ir vėl tie psich.grifai orgazmuoja...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS