„Kauno dienos“ studijoje – buvęs Lietuvos kariuomenės vadas V. Tutkus: gyvenimas tai krizė | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – BUVĘS LIETUVOS KARIUOMENĖS VADAS V. TUTKUS: GYVENIMAS TAI KRIZĖ

  • 6

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi vienas iš specialiųjų operacijų pajėgų eskadrono „Aitvaras“ kūrėjų, generolas leitenantas Valdas Tutkus.

V. Tutkus ir civiliame gyvenime tiesus ir aštrus žmogus. Specialiai iš Vilniaus į „Kauno dienos“ studiją atvykęs V.Tutkus išsakys savo nuomonę apie nelegalius pabėgėlius, Lietuvos santykius su Rusija bei Baltarusija, bei prisimins savo patirtį Afganistane, kuriame jam teko kautis ir kaip sovietų armijos karininkui, ir lankytis kaip nepriklausomos Lietuvos kariuomenės vadui.

„Kauno dienos“ studijoje pašnekovų mintys necenzūruojamos ir jos nebūtinai turi sutapti su redakcijos ar laidos vedėjo požiūriu, tačiau į milžinišką gyvenimišką patirtį sukaupusio generolo žodžius verta įsiklausyti.

„Gyvenimas – tai nesibaigianti krizė. Mes planuojame, kaip ją įveikti, planai dažniausiai žlunga, tuomet keičiame strategiją ir vėl planuojame. Tačiau svarbiausia – judėti į priekį tikslo link“, – sako V.Tutkus.

Ar Lietuvos politikai visuomet žino, kokių tikslų siekia užsienio politikoje? Ar geba įvertinti savo veiksmų pasekmes? Tokie pagrindiniai pokalbio akcentai.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Valdas Tutkus
  • Valdas Tutkus
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Valdas Tutkus
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

jaronimas

Butu idomu suzinot ar jau visa informacija perdave rusams.

minde

tokiu liertuva pilna viska zino tik nuo visu atsiliekam tokius perdyklas reik islaikyt .

Anonimas

gerai gerdavo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS