„Kauno dienos“ studijoje V. Vinokurovas atsako laivų šliuzo per Kauno HES kritikams | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE V. VINOKUROVAS ATSAKO LAIVŲ ŠLIUZO PER KAUNO HES KRITIKAMS

  • 60

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Vidaus vandens kelių direkcijos generalinis direktorius Vladimiras Vinokurovas.

„Kauno dienoje“ išspausdintas straipsnis apie Kauno hidroelektrinėje planuojamą statyti šliuzą, kuris perkeltų laivus ir leistų tęsti laivybą Nemunu, sulaukė daug kritiškų komentarų.

„Kokia dar laivyba, Nemuną perbristi galima“, „dar viena pinigų plovykla“, „Marvelės upių uostas tuščias stovi“, „kam laivams į Baltarusiją plaukti“ – tai tik dalis kritiškai nusiteikusių skaitytojų nuomonių. Todėl į „Kauno dienos“ studiją pakvietėme V. Vinokurovą, kad jis pats galėtų atsakyti į kritiką ir paaiškintų, kokias perspektyvas atveria laivyba Nemunu.

Kviečiame pažiūrėti pokalbį ir patiems susidaryti nuomonę, o ne kliautis išankstinėmis nuostatomis.

 

 

GALERIJA

  • Vladimiras Vinokurovas
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Vladimiras Vinokurovas <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (60)

ALGIRDAS.

ALEKSOTO TILTAS BUVO PAKELIAMAS , PO PRAEITO REMONTO UŽBETONAVO , UŽVIRINO , O DABAR VĖL ATKASINĖS , KOL TILTAS VISAI NUGRIUS . ''GRIAUTI NE STATYTI'' .

Nikodemas

Vinokurovas bent turėtų žinoti,kad Nemuno gilinimas nėra jo ruošimas ateities laivybai,o tik jo kaip laivybinės upės gadinimas.Gilinant upę,vandens lygis joje krinta ir povandeninės kliūtys esančios laivyb- os farvateryje,kurios buvo nepavojingos tampa pavojingomis Tad Nemuno gilinimas,ypač kai jame jokia laivyba nevyksta tėra tik nusikaltimas.Maža to hidrotechnikos mokslų daktaras Alfonsas Rimkus sakė, kad Nemuno gilinti nuo Kauno iki Seredžiaus iš vis negalima,nes niekas nežino kiek yra įgilintos Kauno tiltų atramos ir gilinant upę neatsakingai,tiltai gali griūti.Nors Lietuvoje tiltai ir be to jau griūva.

Diagnozė anonimui,

ką čia daug ir berašysi; važiuok ar plauk į Žiegždrius, reikia pasigydyti ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS