Gyvūnų mokslas - magistro studijos | KaunoDiena.lt

GYVŪNŲ MOKSLAS - MAGISTRO STUDIJOS

  • 0

Magistro studijų programa

Studijų krypčių grupė – Žemės ūkio mokslai

Studijų kryptis – Gyvulininkystė

Studijų trukmė – 2 metai (nuolatinė), 2,5 metų (ištęstinė forma), baigus suteikiamas žemės ūkio mokslų magistro kvalifikacinis laipsnis.

Studijų programa gilina biomedicinos mokslų srities žemės ūkio mokslų krypties fundamentaliųjų dalykų žinias apie gyvūnų produkcijos gamybos technologijas, gyvūnų genetiką ir veislininkystę, biotechnologijas ir taikymą įvairiose srityse.

Kodėl verta studijuoti?

Gyvūnų mokslo magistrantūros studijų programa yra vienintelė specializuota antrosios pakopos žemės ūkio krypties programa Lietuvoje. Studijuodami susitiksite su kompetentingais žemės ūkio specialybių atstovais iš įvairių pasaulio ir Europos valstybių, pasirengusiais dalytis patirtimi ir supažindinti su naujausiais gyvulių auginimo, šėrimo ir priežiūros metodais.

Ko mokysitės?

Dėstomos tokios disciplinos, kaip gyvulininkystės verslas, gyvūnų biotechnologija, žemės ūkio gyvūnų gerovė, ekologiškų gyvulininkystės produktų gamyba, ekologiška mityba ir kt. Praktiką atliksite LSMU Gyvulininkystės institute ir įvairiuose moderniuose šalies ūkiuose. Pagal ERASMUS+ ir kitas mainų programas galėsite studijoms ar praktikai išvykti į užsienio šalių universitetus.

Kuo dirbsite baigę studijas?

Gyvūnų mokslo magistrai gali sėkmingai dirbti administracinį, pedagoginį, konsultacinį darbą žemės ūkio ir gyvulininkystės viešajame sektoriuje, gyvūnų auginimo, veislininkystės įmonėse, pašarų gamybos pramonėje.

Taip pat jie laukiami produkcijos kokybės vertinimo, technologijų kontrolės, rinkos tyrimų, konsultavimo įmonėse.

Šios srities specialistai dirba aplinkos ir maisto saugos, gyvūnų gerovės srityse, gali kurti savarankiškus verslus.

Tolesnių studijų galimybės Baigus antrosios pakopos Gyvūnų mokslo studijų programą, galima rinktis mokslininko kelią ir doktorantūros studijas.

Daugiau informacijos apie priėmimą: http://www.lsmuni.lt/lt/stojantiesiems/

Daugiau informacijos apie specialybę: http://www.lsmuni.lt/lt/stojantiesiems/magistro-studijos/gyvunu-mokslas/

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS