Kuo gardinamas patiekalas „Midijos rusiškai“? Pereiti į pagrindinį turinį

Kuo gardinamas patiekalas „Midijos rusiškai“?

2016-07-01 10:05
Nesė Group inf.

Baras "Easy Lounge" - pirmasis Klaipėdoje ir, galbūt, net visoje Lietuvoje, nuo 2014 metų siūlantis ragauti firmines midijas kitaip, gardintas įvairiais netradiciniais padažais ir pateikiantis netikėtus skonio derinius.

„Nesė pramogų banko“ II-ajame aukšte įsikūręs baras siūlo midijas klaipėdietiškai aluje, angliškai – su mėlynuoju pelėsiniu sūriu, škotiškai – su rūkytu čederiu, ispaniškai – su čiorizu ir čipotlio padažu, meksikietiškai – su aitriaisiais pipirais. 

Vasaros sezono naujiena – midijos rusiškai, pateikiamos su degtinės, medaus ir citrinžolių padažu.

Apie midijas mes žinome viską, todėl žiniomis mielai dalinamės ir su jumis. Pavyzdžiui, ar žinote, kas sieja midijas ir Airiją?

Legenda byloja, kad 1235-aisias Vakarų Prancūzijos pakrantėje sudužo laivas, iš kurio pavyko išsigelbėti tik vieninteliam airiui Patrikui Valtonui.  Atsidūrusiam negyvenamoje dykynėje Patrikui teko prasimanyti maisto.

Kokia mintis airiui šovė į galvą? Atsakymą rasite čia:  http://www.nesepb.lt/klaipeda/baras-easy-lounge/event/is-kur-atsiranda-midijos-arba-aciu-tau-patrikai

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra