Rūmų bendruomenės virtualus šventinis vakaras | KaunoDiena.lt

RŪMŲ BENDRUOMENĖS VIRTUALUS ŠVENTINIS VAKARAS

  • 0

Rūmų bendruomenės šventinis vakaras jau tapo puikia rūmų tradicija, todėl nors ir negalėjome organizuoti iškilmingos verslo bendruomenės šventės Raudondvario dvare, pakvietėme rūmų bendruomenę jau 22-ąjį kartą susitikti metiniame verslo bendruomenės vakare, tik šį kartą – virtualiame.

Drauge žengiant į 2021-uosius bendravome, pasveikinome vieni kitus artėjančių švenčių proga, bei pasidžiaugėme muzikos, stebuklų ir magijos kupina programa.

Šventinį renginį pradėjo ir bendruomenę pasveikino Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius. „Pastarųjų kelių metų laikotarpis – tai lyg linksmieji kalneliai. 2019 metus užbaigėme ekonominiame pakilime. Galvojome apie verslų plėtrą ir dar didesnį ekonomikos augimą. Tiesa, jau žinojome, kad užkilome į tą aukštį, po kurio laukia kritimas žemyn. Kalbėjome apie ateinančią krizę. Tačiau tikrai negalėjome pagalvoti, kad už posūkio, 2020-aisiais, mūsų lauks gąsdinantis lėkimas žemyn. Pesimistas pasakytų, kad viskas blogai ir nieko gero nelaukia. Realistas pabrėžtų, kad to ir reikėjo tikėtis. Optimistas tikriausiai pasiskolintų mintį, kad krizė yra nauja galimybė. Ne viskas nuo mūsų priklauso. Bet galime pasirinkti kuo norime būti. Pesimistais, realistais ar optimistais. Aš renkuosi ir Jums linkiu būti optimistais. Kaip Vinstonas Čerčilis sakė: „Su kiekvienais metais vis labiau įsitikinu, kad protingiau ir teisingiau dėmesį sutelkti ties grožiu ir gėriu, stengiantis atsiriboti nuo blogio ir melo.““, – kalbėjo rūmų prezidentas.

2020-ieji atnešė ekonominius  sunkumus ir naują realybę, prie kurios visi turėjome prisitaikyti. Ofisai ištuštėjo, šypsenas paslėpėme po kaukėmis, nebespaudžiame rankų, derybos vyksta internetu, o renginiuose dalyvaujame neišeidami iš namų. Internetiniai susitikimai tapo kasdienybe.  Išmokome dirbti nuotolyje. Dar labiau vertiname žmones ir pasitikėjimą. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai prisitaikė prie pokyčių. Šiemet suorganizavome daugiau nei 300 renginių, kuriuose dalyvavo daugiau nei 10 000 dalyvių. Vasaros pradžioje susitikome svarbiausiame rūmų renginyje – Generalinėje asamblėjoje. Gyvai ir nuotoliniu būdu organizavome konferencijas, debatus, diskusijas, susitikimus su valdžios atstovais, seminarus ir kitus renginius.

„Šiandien, pats svarbiausias dalykas yra išsaugoti sveikatą. Savo, artimųjų, darbuotojų. Rūpinkimės ir saugokime vieni kitus, kad išgyvenę sudėtingą laikotarpį ir vėl galėtume sėkmingai tęsti darbus. Šiuo sudėtingu laikotarpiu kviečiu palaikyti vieni kitus, dalintis geromis naujienomis ir, svarbiausia, neprarasti optimizmo ir tikėjimo.“, – rūmų bendruomenei linkėjo prezidentas Zigmantas Dargevičius.

Verslo bendruomenė taip pat sveikino Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentas Rimas Varkulevičius bei Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentai. Renginį moderavo rūmų generalinė direktorė Olga Grigienė.

Renginio programa buvo iš tiesų turininga. Kaip panaudoti kaukes, kad užmegzti ar nutraukti komunikaciją ir kaip kuo dažniau būti autentišku atskleidė Andriaus Žebrausko nuotolinė interaktyvi paskaita „Kaukės“ – apie įvairias socialines kaukes, kurias žmonės nešioja, roles, kurias jie vaidina ir kaip jos dera su kiekvieno žmogaus individualybe.

Vėliau visi kartu leidomės į virtualų magišką nuotykį su iliuzionistu Justinu Malinausku. Justinas Malinauskas – iliuzionistas, arba kitaip – profesionalus ne burtininkas, kuris net ir internetu dovanojo žiūrovams vienus gražiausių dalykų – šypseną, juoką ir nuostabos jausmą.

Šventinį vakarą baigėme muzikiniu Liudo Mikalausko sveikinimu, kuris buvo ne tik labai nuotaikingas, bet ir prasmingas. Paskutinė skambėjusi daina – „Mūsų dienos kaip šventė“ praėjusių metų šventiniame vakare buvo pirmoji.

GALERIJA

  • Rūmų bendruomenės virtualus šventinis vakaras
PPA Nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS