Slaugos lyderystė - magistro studijos | KaunoDiena.lt

SLAUGOS LYDERYSTĖ - MAGISTRO STUDIJOS

  • 1

Magistro studijų programa

Studijų krypčių grupė – Sveikatos mokslai

Studijų kryptis – Slauga ir akušerija

Fakultetas – Slaugos

Studijų trukmė – 2,5 metų, forma – ištęstinė, baigus suteikiamas sveikatos mokslų magistro laipsnis.

Kodėl verta studijuoti?

Programa rengia slaugos magistrantus, kurių profesinė ir mokslinė veikla grindžiama naujausiomis slaugos mokslo žiniomis ir įrodymais, sveikatos politikos supratimu, slaugos paslaugų teikimo koordinavimu, vadovavimu, alternatyvių sprendimo variantų numatymu ir pasirengimu lyderiavimui, akademiniam bei moksliniam darbui.

Slaugos lyderystės studijų programa atliepia PSO strateginius dokumentus: „Strateginės slaugytojų ir akušerių vaidmens stiprinimo Europos regione kryptys“, „Sveikata 2020“.

Ko mokysitės?

Studijų programa suteiks slaugos lyderystės ir organizavimo, slaugos žmogiškųjų išteklių valdymo ir slaugos kokybės užtikrinimo žinių ir įgūdžių bei stiprinti jų gebėjimus atlikti mokslinius darbus, kurių rezultatus taikys slaugos praktikoje. Studijuosite tokias disciplinas, kaip sveikatos priežiūra ir sveikatos informacinės technologijos, slaugos ir reabilitacijos sistemos, kokybės valdymas ir pacientų sauga, slaugos kokybė, klinikiniai standartai, vadovavimas ir lyderiavimas slaugoje ir kt. Pagal ERASMUS+ ir kitas akademinių mainų programas galėsite išvykti studijuoti ar praktikai į užsienio šalių universitetus.

Kuo dirbsite baigę studijas?

Baigę šią studijų programą, galėsite dirbti administracinį ir vadybinį darbą, pvz., slaugos administratoriais sveikatos priežiūros ar švietimo įstaigose.

Taip pat galėsite teikti sveikatos priežiūros paslaugas namuose, pirminėse ar stacionariose asmens sveikatos priežiūros įstaigose, slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninėse, paliatyviosios pagalbos centruose, greitosios pagalbos stotyse ir kt.

Tolesnės studijų galimybės Mokslinė karjera, doktorantūros studijos

Daugiau informacijos apie priėmimą: http://www.lsmuni.lt/lt/stojantiesiems/

Daugiau informacijos apie specialybę: http://www.lsmuni.lt/lt/stojantiesiems/magistro-studijos/slaugos-lyderyste/

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

s(eu)bas

Na išimkite iš pavadinimo tą žodį "lyderystė", nes vien išgirdus jį pradeda pykinti. Visa kita gerai, tik nereikia lyderystės!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS