Agluonėnus sudrebins D. Montvydo koncertas | KaunoDiena.lt

AGLUONĖNUS SUDREBINS D. MONTVYDO KONCERTAS

Rugpjūčio 6 d., Klaipėdos rajone, Agluonėnuose, įvyks jaunimo studijos „IRRGI“ organizuojamas muzikos festivalis, kurį vainikuos Eurovizijos dalyvio Donato Montvydo koncertas.

Jaunimo muzikos festivalio „IRRGI“ organizatorė Gabija Šutkutė džiaugėsi, jog į penktus metus rengiamą šventę pavyko pasikviesti tokią muzikos žvaigždę, kaip D. Montvydas.

„Smagu, kad į festivalį atvyksta ne tik jauni atlikėjai, bet ir puikiai žinomos muzikos grupės. Pernai Agluonėnuose koncertavo „Biplan“, užpernai – „G&G Sindikatas“, o šiais metais festivalio „vinis“ bus D. Montvydo pasirodymas. Šiemet kuriame naują festivalio koncepciją su šūkiu „Only positive music“. Renginio idėja – festivalio metu sukurti aplinką draugišką kiekvienam žiūrovui, o muzika, nesvarbu kokio žanro, nesukeltų blogų emocijų ir būtų pozityvi. Užtenka liūdnos ir depresyvios nuotaikos, norime padaryti šį renginį žaismingu ir lengvu“, – mintimis apie jaunimo muzikos festivalį dalijosi G. Šutkutė.

Klaipėdos rajone vyksiantis renginys bus nemokamas, todėl turėtų suburti minias pramogautojų.

„Labai džiaugiamės, jog pavyksta suorganizuoti festivalį, kuriame groja Lietuvos įžymybės, o atvykusiems žmonėms nereikia išleisti nė cento. Šiais laikais muzikos festivalių kainos būna įspūdingos, o Agluonėnuose galite išgirsti kokybiškos muzikos visiškai nemokamai“, – teigė festivalio organizatorė.

Nemokamas koncertas Agluonėnų sode prasidės nuo 16 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

IRRGI

labai gaila, kad per minią žmonių nesimatė tų penkių bobučių 20 vištų ir ožkų :(((( tuo įsitikinti galte Agluonėnų jaunimo studija IRRGI facebook paskyroje

Kas

galetu atsakyti- kodel tik negatyvus komentarai? Viskas blogai....dziaugtis reikia, kad dainuos Montvydas, o ir Montvydui valio! atvyksta i kaimo vietoves, ne kiek nesipuikuoja....ar ta ubagyste amzinai spaudzia? ar cia lietuviu bruozas- visalaik virkauti.....

Lapė snapė

reikia tikėtis, jog viskas nesibaigs kaip Veiviržėnuose - muštynėmis..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS