Džiazo ir draugystės tiltas: Klaipėda-Odesa | KaunoDiena.lt

DŽIAZO IR DRAUGYSTĖS TILTAS: KLAIPĖDA-ODESA

  • 2

Klaipėdos pilies džiazo festivalio komanda dalijasi puikia žinia.

„Mums pavyko nutiesti muzikinį tiltą tarp Klaipėdos ir Odesos! Tariame didelį „ačiū“ Michael Byzerman, Olenai Pavlovai, Igor Pokrovsky ir Lietuvos nacionaliniam transliuotojui LRT už suteiktą galimybę gyvai transliuoti Klaipėdos pilies džiazo festivalio koncertus Odesos TV žiūrovams. Tai – didelė dovana Klaipėdos miestui partneriui, kuriame gyvena didelė džiazo profesionalų ir šio muzikinio žanro gerbėjų bendruomenė. Šiandien Odesoje dažniau aidi sirenos nei muzika, tačiau šį savaitgalį teskamba skamba džiazas!“ – praneša organizatoriai.

Klaipėdos pilies džiazo festivalio komanda siunčia nuoširdžiausius linkėjimus visiems džiazo muzikantams ir šios muzikos mylėtojams.

„Mes tikime, kad netrukus Ukrainos dangus vėl taps taikus ir artilerijos salvės nutils amžiams. Nekantriai laukiame akimirkos, kuomet vėl galėsime vieni kitus apkabinti“, – skelbia Klaipėdos pilies džiazo festivalio komanda

GALERIJA

  • Džiazo ir draugystės tiltas: Klaipėda-Odesa
  • Džiazo ir draugystės tiltas: Klaipėda-Odesa
  • Džiazo ir draugystės tiltas: Klaipėda-Odesa
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kad dainuoja

ir gražiai draugauja tai šaunu, tik jau prdėjo erzinti valdžiagyvių spekuliacija Ukrainos nelaime - kur bepasisuksi, visur tik Ukraina, Ukrainai- Ukrainos.Net kalbėdami apie Lietuvos problemas neužmiršta ukrainiečių vėliava pamojuot..

Fui

Smirda jie. Ir smirda labai. Kodėl tokius įleidžia į Lietuvą? Tai nuomonė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS