Grandiozinis muzikos šou Klaipėdoje: scenoje – Jazzu, Jurga ir L. Somovas | KaunoDiena.lt

GRANDIOZINIS MUZIKOS ŠOU KLAIPĖDOJE: SCENOJE – JAZZU, JURGA IR L. SOMOVAS

  • 5

Negana to, kad šiemet elingas mini 100 metų jubiliejų, 2019 metai Klaipėdoje dar paskelbti Didžiojo elingo metais. Ta proga uostamiesčio svečiai ir miesto gyventojai turės išskirtinę galimybę išgirsti populiariausius Lietuvos atlikėjus unikalioje vietoje, o su specialiu kodu dienraščio skaitytojai bilietus į renginį galės įsigyti vos už 11 eurų.

Vieną vakarą – trys pasirodymai

Rugpjūčio 24-ąją Klaipėdos elinge po atviru dangumi kartu švęsti kviečia populiarūs šių dienų atlikėjai, kurių muzika puikiai pažįstama tiek jauniems, tiek ir vyresnės kartos žmonėms.

Grandioziniame renginyje skambės Justės Arlauskaitės-Jazzu dainos. Populiariausia šalies atlikėja surengs nepamirštamą koncertą. Pilnas arenas žmonių surenkanti dainininkė užburs visiems puikiai pažįstamomis dainomis, naujais hitais ir nesuvaidintomis emocijomis.

Geriausius savo hitus ir kūrinius iš naujojo albumo elinge atliks ir dainininkė JURGA. Koncertą vainikuos ir elektroninės muzikos dozę padovanos populiariausias Lietuvoje elektroninės muzikos kūrėjas, prodiuseris Leonas Somovas.

„Šią vasarą į elingą sugrįžtame su dar didesnėmis pajėgomis, ryškiausiais Lietuvos atlikėjų koncertais. Taip sieksime atgaivinti ir populiarinti primirštą, tačiau istorijos ir stiprios energijos kupiną unikalią erdvę Klaipėdoje“, – pasakojo renginių, vykstančių elinge, vykdantysis prodiuseris Jevgenij Sokolov.

Bilietai už pusę kainos

Dienraštis „Klaipėda“ savo skaitytojams dovanoja išskirtinę galimybę susipažinti su elingo erdvėmis ir išgirsti visų atlikėjų pasirodymus už išskirtinai mažą kainą. Internetiniame puslapyje „bilietai.lt“, rugpjūčio 5-ąją perkant bilietą ir patvirtinus kodą „KLAIPEDA“, vienas bilietas kainuos tik 11 eurų.

Renginio pradžia – 20 val., tačiau lankytojai įleidžiami valanda anksčiau. Tiesa, bilietų su nuolaida skaičius ribotas, tad norintys suspėti į muzikinį pramogų traukinį turėtų suskubti.

VIP ložėje – išskirtinis komfortas

VIP ložėje – išskirtinis komfortas VIP bilietus įsigiję žiūrovai galės mėgautis geresne matomumo zona, kuri bus iškelta į trijų metrų aukštį su kelių pakopų pakyla bei stogu. Tiesa, VIP bilietams nuolaidos kodas negalioja. Renginio organizatoriai koncerto dieną viliasi sulaukti gero oro, tačiau įsigijusieji VIP bilietą gali būti ramūs ir dėl lietaus, kadangi juos nuo prakiursiančio dangaus saugos stogas. Organizatoriai džiaugiasi bendradarbiavimu su bendrovės „Kruizinių laivų terminalas“ vadovu Alvydu Butkumi, kuris pagelbėjo ne tik įgyvendinant elingo jubiliejaus paminėjimui skirtas idėjas, bet ir tvarkant elingo teritoriją.

Elingas yra saugomas valstybės ir Klaipėdoje įvardinamas kaip senosios laivų statybos simbolis. Senoviniame elinge, stūksančiame kruizinių laivų terminalo teritorijoje, vyko didelio populiarumo susilaukę koncertai ir festivaliai. Pasirodymus čia surengė „Ten Walls“, Lilas ir Inomine, Džordana Butkutė ir kiti. Nepamirštama laiką turėjo ne tik atlikėjai,  bet ir koncertų žiūrovai.

Kvapą gniaužiantys efektai, kiekvienam pasirodymui pritaikytos vizualizacijos, visos Lietuvos mylimi atlikėjai ir išskirtinė vieta – kiekvienas gali tapti vasaros renginių Klaipėdoje dalimi. Bilietus į elinge vyksiančius koncertus galima įsigyti puslapyje bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mozė

Nu blin. Man ir už dyka nereik.

Anonimas

Argi Klaipėda negali pasikviesti geresnės,o dabar tą cypenčia jadze?

Anonimas

Jau ir bilietai tik pusės kainos,kas gali eiti į tos beprotės koncertą?Tai jau ir matosi kokia ji ,,garsi,,.Lai cypauja miške.Ir ko čia ją reklamuoja ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS