Į „G&G Sindikato“ koncertą – tik 100 bilietų | KaunoDiena.lt

Į „G&G SINDIKATO“ KONCERTĄ – TIK 100 BILIETŲ

  • 2

Jau šį šeštadienį Klaipėdos elingą įsiūbuos ir tikrą repo vakarėlį užkurs grupė „G&G Sindikatas“. Klaipėdiečiai turėtų suskubti, nes liko tik šimtas dienraščio dovanojamų pigesnių bilietų į koncertą.

„Stabdžius sugalvojo bailiai“

Išsiilgusieji pajūrio ir koncertų po atviru dangumi dar gali suspėti į Klaipėdos elingą, kur liepos 20 d. siaus lietuviško repo dievukai.

Vilniuje, „Vasaros terasoje“ sėkmingai pasirodžiusi grupė nekantrauja susitikti su uostamiesčio publika.

„Likus savaitei iki pasirodymo Vilniuje buvo parduoti visi bilietai, dalis grupės narių ką tik grįžę iš kelionių, gerai nusiteikę ir išsiilgę koncertų. Jaučiame, kad su kiekvienais metais vis geriau pavyksta rasti tarpusavio ryšį tiek tarp grupės narių, tiek tarp mūsų pačių ir publikos. Norisi greičiau atvažiuoti į Klaipėdą ir pasidalyti muzika, kuri saugo su pajūrio žmonėmis, kartu pabūti tais, kurie nieko nebijo, padaryti truputį hip hop ir po to grįžti vėlai, nes stabdžius sugalvojo bailiai“, – kalbėjo grupės „G&G Sindikatas“ narys Kastytis Sarnickas-Kastetas.

Pasirinko neįprastą vietą

„G&G Sindikatas“ savo pasirodymų metu kaskart sukuria tikrą vakarėlį. Paklaustas, kuo šįsyk nustebins Klaipėdos gerbėjus, grupės narys žodžių į vatą nevyniojo.

„Manau, labiausiai žmonės būtų nustebę, jei po koncerto nejaustų, kad tai buvo geriausias vakarėlis jų gyvenime. Mes ne iš tų, kurie labai daug šneka apie savo pasirodymus, nebandome girtis muzikantų kiekiu, garso ir šviesų gausa ar scenos dydžiu. Mums to nereikia. Nes mes į sceną einame su širdimi ir visą ją atiduodame. Banaliai skamba, bet jei kas dar nebuvo mūsų koncerte ir nematė, tegul ateina ir pažiūri, kaip tai atrodo, o tie, kurie jau yra buvę, nujaučia, kad tai bus vienas geriausių mūsų pasirodymų. Nes į Klaipėdą atvažiuojame ypatingai retai ir jeigu jau atvažiuojame, tai ne šiaip pagroti, o taip, kad istorijos vadovėliuose ateities kartoms būtų rašoma apie mūsų atvykimą“, – sakė K. Sarnickas-Kastetas.

Šeštadienį „G&G Sindikatas“ koncertuos išskirtinėse Klaipėdos elingo erdvėse.

„Kuo keistesnė ir įdomesnė vieta, tuo mums geriau, atsiranda papildomo įkvėpimo. Trumpos mūsų vasaros, dažniausiai tenka groti uždarose erdvėse, tad ant marių kranto su tokiomis dekoracijomis, manau, turėtų būti smagu. Mes esame tos kartos, kuri prisimena legendinius vakarėlius šalia esančioje senojoje prieplaukoje, ne kartą teko dalyvaut ir net koncertuoti. Tai duos papildomos motyvacijos, perkeliant šiek tiek tos laisvės į dabartinius laikus“, – tikino pašnekovas.

Paskutinis šių metų pasirodymas

Tai – vienintelis likęs grupės „G&G Sindikatas“ koncertas Klaipėdoje šiais metais.

Todėl dienraštis „Klaipėda“ miesto svečiams ir gyventojams dovanoja išskirtinę galimybę susipažinti su elingo erdvėmis ir išgirsti grupę „G&G Sindikatas“ už kone triskart mažesnę kainą.

Internetiniame puslapyje „bilietai.lt“, perkant bilietą ir patvirtinus nuolaidos kodą „KLAIPEDA“, vienas bilietas kainuos tik 6 eurus.

Renginio metu M.A.M.A apdovanojimų lyderiai scena dalysis su populiariuoju reperiu, interneto fenomenu Mad Money bei muzikos prodiuseriu, reperiu Niko Barisu.

Renginio pradžia – 20 val., tačiau lankytojai įleidžiami valanda anksčiau.

Populiariausių Lietuvos atlikėjų koncertai senoviniame Klaipėdos elinge rengiami jau nebe pirmus metus. Taip stengiamasi gaivinti primirštą, tačiau istorijos ir stiprios energijos kupiną unikalią erdvę.

Be to, 2019-ieji paskelbti Didžiojo elingo metais.

GALERIJA

  • Į „G&G Sindikato“ koncertą – tik 100 bilietų
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rita8

Kodėl jie pastoviai dengia vieną akį.?.

Nulis

Biletai neina, straipsnis po straipsnio o biletu niekas neperka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS