Kultūros dienos proga pasveikinti Klaipėdos rajono kultūros darbuotojai | KaunoDiena.lt

KULTŪROS DIENOS PROGA PASVEIKINTI KLAIPĖDOS RAJONO KULTŪROS DARBUOTOJAI

  • 2

Ketvirtadienį, minint Kultūros dieną, Klaipėdos rajono kultūros darbuotojams padėkota už jų kūrybiškumą, neišsenkančias idėjas ir meilę menui.

Siekiant saugoti vieniems kitus ir vengti kontaktų, padėkos raštai ir simbolinės dovanos kultūros darbuotojams buvo perduoti.

„Džiaugiuosi, kad Klaipėdos rajone turime daugybę kūrybiškų ir kultūrą mylinčių žmonių. Savo atsidavimu, nuoširdumu ir originaliomis idėjomis, išmone Jūs praturtinate viso rajono kultūrinį gyvenimą, puoselėjate mūsų tradicijas. Sveikinu visus kultūros darbuotojus ir linkiu, kad Jums nepritrūktų kūrybinio polėkio, atkaklumo, šviesių minčių ir įkvėpimo!“ – sveikina Klaipėdos rajono mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

Padėkos raštai už kūrybišką žvilgsnį į kultūrą įteikti Gargždų kultūros centro šokių ir dainų ansamblio „Minija“ vadovei Birutei Oželienei ir Kvietinių skyriaus folkloro kolektyvo „Kveitys“ vadovei Reginai Jokubaitytei, Kretingalės kultūros centro meno skyriaus vadovei Violetai Lisovaitei ir kapelmeisteriui Juozui Staniuliui, Priekulės kultūros centro režisieriui Donatui Savickiui, Vėžaičių kultūros centro meno vadovei Ramutei Pozingienei ir choreografei Ingridai Sutkienei, Veiviržėnų kultūros centro meno skyriaus vadovei, laikinai einančiai direktoriaus pareigas, Neringai Žemgulienei ir Judrėnų skyriaus teatro režisierei Vilijai Norvilienei. Taip pat Dovilų etninės kultūros centro meno skyriaus vadovui Donatui Bielkauskui, J. Lankučio viešosios bibliotekos vyresniajai bibliotekininkei kraštotyrai Giedrei Ilginienei bei Gargždų krašto muziejaus direktorei Sigitai Bučnytei.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Betvarke

Ar ir vel Donecko neofasistu veliava kelia Lietuvoje?

Nustebes

Kas cia per naciu veliava? Alio VSD!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS