Mados ir grožio mugė „Design for life“ lankytojus pasitiks dovanomis | KaunoDiena.lt

MADOS IR GROŽIO MUGĖ „DESIGN FOR LIFE“ LANKYTOJUS PASITIKS DOVANOMIS

  • 1

Sekmadienį į Klaipėdos „Švyturio“ areną atvyksta populiariausia ir didžiausia mados ir grožio mugė „Design for life“.

Ne pirmus metus organizuojama mugė kvies įsigyti drabužių, avalynės, kosmetikos bei grožio prekių, interjero detalių, žvakių, kvapų, keramikos ir prekių vaikams. Nuo 10 iki 17 valandos „Švyturio“ arenoje susiburs virš 150 prekės ženklų ir jų atstovų, o pirmuosius lankytojus pasitiks nemokamais žurnalais.

Nuo drabužių – iki žvakių

Sekmadienį nuo 10 iki 17 valandos vyksianti mados ir grožio mugė „Design for life“  po vienu stogu sujungs per 150 mados ir grožio kūrėjų, kurie į „Švyturio“ areną atvyks ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos. Kosmetika, grožio priemonės, drabužiai, aksesurai, papuošalai, rankinės, avalynė, vaikiški ir vyriški drabužiai, interjero detalės, žvakės, kvapai ir t.t. – tokia gausa pasiūlymų pasitiks mugės lankytojus.

Lankytojus vilios teatro interakcija

Mados ir grožio mugė „Design for life“ lankytojus nuolat gundo ir įvairiomis pramogomis. Šį kartą tai bus Klaipėdos dramos teatro interakcija. Nemokamo renginio metu svečiai galės pasimatuoti įvairius spektaklių kostiumus ir bus kviečiami nusifotografuoti prie specialios foto sienelės.

Pirmiesiems lankytojams – nemokami žurnalai

Nemokamu įėjimu bei gausybe prekės ženklų vienoje vietoje viliojanti mados ir grožio mugė „Design for life“ pirmuosius savo lankytojus pasitiks ir su dovanomis. Jų lauks nemokamai dalijami žurnalai. Tad jei dar svarstai, ar paskirsti savo šeštadienį madai ir grožiui, nedvejok. Nemokamas renginys duris atvers jau rugsėjo 22 dieną, sekmadienį, nuo 10 iki 17 valandos.

Mugė aplankys dar tris miestus

„Design for life“ – didžiausia keliaujanti mados ir grožio mugė rudenį aplankys ir kitus didmiesčius. Sulaukti šimtų mados ir grožio kūrėjų rugsėjo 21 pasiseks Kaunui, kur mugė vyks „Žalgirio“ arenoje , spalio 6 d. – Panevėžiui „Cido“ arenoje bei spalio 20 d. – Šiauliams „Šiaulių“ arenoje.

GALERIJA

  • Mados ir grožio mugė „Design for life“ lankytojus pasitiks dovanomis
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tikras niekalas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS