Pasimatymas bagažinėje grįžta į Klaipėdą | KaunoDiena.lt

PASIMATYMAS BAGAŽINĖJE GRĮŽTA Į KLAIPĖDĄ

  • 1

Klaipėdiečių pamėgtas, jau tradiciniu renginiu tapęs „drive-in“ kinas prie jūros grįžta. Spalio 5–8 dienomis Klaipėdos neįgaliųjų paplūdimio automobilių parkavimo aikštelėje vyks kino seansai iš automobilio. Dalyviai raginami ir kviečiami papuošti savo automobilius girliandomis ir kitais aksesuarais, o patys išradingiausi filmą stebi iš bagažinės.

„Drive-in“ kino renginys – puiki proga pakviesti į pasimatymą savo antrą pusę ar pabūti su šeima ar draugais. Kino repertuaras šį rudenį ypač platus. Nuo kvapą gniaužiančių siaubo istorijų, romantinių komedijų iki įtempto siužeto veiksmo filmų.

Repertuare atrasite tokius „perliukus“ kaip režisieriaus Guy Ritchie režisuotas karinis, ypač šiais laikais aktualus 2023 metų trileris „Tvirtas užnugaris“ ar veiksmo komedija „Operacija fortūna: apgaulės menas“. Romantikos ir juoko išsiilgę žiūrovai galės pasimėgauti dar vienu Jennifer Lopez aktoriniu darbu filme „Sprogstančios vestuvės“. Šeimos su vaikais puikiai praleis laiką kino filme „Pilė“, o naktimis, jau visai sutemus, prasidės siaubo naktys Klaipėdoje su net trimis siaubo filmais: „Bėk“, „Velnio šviesa“, „Kalbėk su manimi“.

„Drive-in“ kinas iš automobilio vyks keturias dienas. Kiekvieną vakarą bus rodoma po du filmus.

Šių metų naujiena – dar aukščiau iškeltas kino ekranas. Todėl nuo šiol visi, net ir aukštesnių automobilių savininkai, gali stebėti filmus pirmose eilėse. Prieš kiekvieną kino seansą laukia nuotaikingi žaidimai ir, žinoma, tradicinis automobilių šviesų šou.

Renginį jau ketverius metus organizuoja lauko, patyriminio kino organizatoriai „Kino zona“. Artimiausiuose planuose – „Slaptas patyriminis kinas“ ir 360 laipsnių kino seansas neįprastose erdvėse.

GALERIJA

  • Pasimatymas bagažinėje grįžta į Klaipėdą
  • Pasimatymas bagažinėje grįžta į Klaipėdą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Čia mokamas ar ne ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS