Savaitgalį Palangą išjudins festivalis „Sportas visiems“ | KaunoDiena.lt

SAVAITGALĮ PALANGĄ IŠJUDINS FESTIVALIS „SPORTAS VISIEMS“

  • 0

„Keiskime savo įpročius, mokykimės laisvalaikį leisti aktyviai kartu su savo vaikais, rodydami jiems tinkamą pavyzdį. Leiskime kuo daugiau laiko lauke ir skleiskime pozityvumą. Kviečiame visus į Palangą – sveikatingumo ir sporto šventę visiems“, – kviečia asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Algis Bronislavas Vasiliauskas.

Nors tradiciškai, festivalis vykdavo paskutinį gegužės savaitgalį, šiais metais COVID-19 pandemija pakoregavo planus ir festivalis buvo perkeltas į rudenį, rugsėjo 18-20 d. Nepaisant to, Palangoje organizuojamas festivalis šiemet tikisi sulaukti jau įprastai didelio dalyvių skaičiaus.

Šventę rengianti Lietuvos asociacija „Sportas visiems“ kurorto gyventojams ir svečiams per tris dienas siūlo daugiau kaip 70 fizinio aktyvumo veiklų.

Rugsėjo 19 dieną 10.30 val. Prasidės festivalio dalyvių eitynės nuo Jūratės ir Kastyčio skvero iki Palangos miesto stadiono, kur 11 val. vyks sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis „Sportas visiems“ atidarymo ceremonija.

E. Žaldario nuotr.

Visą savaitgalį Palangos mieste vyks daugiau nei 70 sporto renginių ir fizinio aktyvumo užsiėmimų. Miesto stadione, sporto komplekse, J. Basanavičiaus gatvėje, Jūratės ir Kastyčio skvere, Birutės parke, paplūdimyje, kitose miesto vietose vyks krepšinio, tinklinio, paplūdimio tinklinio, kvadrato, futbolo, neįgaliųjų orientavimosi varžybos, linijinių ir sportinių šokių, gimnastikos pasirodymai ir užsiėmimai, įvairios mankštos, bėgimas, joga, šiaurietiško ėjimo veiklos ir kt.

GALERIJA

  • Savaitgalį Palangą išjudins festivalis „Sportas visiems“
  • Savaitgalį Palangą išjudins festivalis „Sportas visiems“
  • Savaitgalį Palangą išjudins festivalis „Sportas visiems“
E. Žaldario nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS