B. Markauskas: linkiu kiekvienam atverti savo širdį – įsileisti rūpestį, meilę ir šilumą | KaunoDiena.lt

B. MARKAUSKAS: LINKIU KIEKVIENAM ATVERTI SAVO ŠIRDĮ – ĮSILEISTI RŪPESTĮ, MEILĘ IR ŠILUMĄ

  • 6

Mielieji, sulaukėme gražiausių metų švenčių – Kūčių ir šv. Kalėdų. Šventinėmis spalvomis pasipuošė Klaipėdos rajono miestai ir miesteliai, o namuose ir kiemuose sužibo kalėdinės eglės.

Užsisukę savo kasdienybėje kartais primirštame mus supantį grožį, mus mylinčius ir mylimus žmones. Todėl per šias šventes linkiu kiekvienam atverti savo širdį – įsileisti rūpestį, meilę ir šilumą. Juk būtent tai sukuria gražiausius stebuklus.

Kūčių vakarą pamirškime rūpesčius, apkabinkime artimą, įkvėpkime ramybės. O Kalėdų rytą būkime dėkingi, kad esame kartu, negailėkime vieni kitiems gražių žodžių. Visiems linkiu į naujus 2024-uosius metus keliauti su ryžtu ir noru siekti naujų asmeninių ir profesinių tikslų ir nepamiršti, kad patys svarbiausi žmonės visuomet yra šalia.

Šiltų, ramių ir dėkingų artėjančių švenčių!

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas

GALERIJA

  • B. Markauskas: linkiu kiekvienam atverti savo širdį – įsileisti rūpestį, meilę ir šilumą
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ela

Jeigu sveikina padėkokit ...nesidrabstykit purvais , juk šventės ... merui ir visiems ramių - gražių .Kalėdų. Ačiū už sveikinimus )

markauskai kada atversi kiekvienam savo širdi

ir įsileisi į savo dvarą aptvertą tvorom prie marių su rūpesčiu ir meile, plet čmorike tu geriau papasakok ką užstukalinai ruskių pasieniečiams pagautas mariose

Anonimas

Gerieji zmones, NETIKEKIT, neatsiverkit nes valdzios pi,de,rai prisiks ant dusios ir issitycios.. o paskui uzdarus banko saskaitas ir pavogs jusu pinigus. Valdzios pi.de.rai -- yra atviri BANDITAI ir ZUDIKAI.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS