„Baltijos“ liekanas jau parduoda | KaunoDiena.lt

„BALTIJOS“ LIEKANAS JAU PARDUODA

Sudegusio kino teatro „Baltija“ liekanos jau parduodamos. Nekilnojamojo turto skelbime teigiama, kad šis objektas parduodamas beveik už milijoną eurų.

Skelbimas portale aruodas.lt pasirodė neseniai, netrukus po to, kai Klaipėdos miesto meras paskelbė, kad jau išsiųsti dokumentai ir pradėta žemės nuomos sutarties panaikinimo po šiuo apleistu pastatu nutraukimo procedūra.

Vienoje gražiausių senamiesčio vietų, Žvejų gatvėje esantis pastatas turėjo virsti biuro, prekybinės, viešbučių, paslaugų, maitinimo ir kitos paskirties statiniu.

Nurodoma pageidaujama kaina – 968 tūkst. eurų, o tai yra 621 eurai už kvadratinį metrą.

Skelbime teigiama, kad tai yra penkių aukštų pastatas, o bendras jo plotas – 1559,8 kvadratiniai metrai. Esą tai yra nebaigtas statyti objektas.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

„Dabar tai – investicinis objektas, kuriam yra parengtas projektas ir gautas statybos leidimas. Greta įrenginėjami visiškai nauji akmens dangos privažiavimo ir pėsčiųjų keliai. Greta – judriausia visoje Klaipėdoje – Danės krantinės promenada“, – teigiama skelbime.

Statybos leidimas – pastato rekonstrukcijai į apartamentų viešbutį su komercinėmis, maitinimo, prekybos patalpomis.

Trečiadienį iki pietų šį skelbimą peržiūrėjo 207 žmonės, vien trečiadienį jis sudomino per 30 asmenų, devyni pasižymėjo jį kaip labai dominantį.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

30% nuo sandorio

Konsfiskuoti už miesto šiukšlinimą

-->jooo

Kaskite giliau. Kai neseniai JAV paaiškino, kad pabandęs aneksuoti Ukrainą ruskis bus pamautas ant kuolo, tai visi jo mylėtojai ir penktakoloniai su savo ABais, UABais suskato pardavinėti ką papigiai nusigrobė per laukinio kapitalizmo priepuolius visose iš sovietinio maišo ištrūkusiose respublikose, nes ką gali žinoti, jeigu kokia sumaištis kiltų, gali palikti plikas, basas ir dar be galvos, jeigu kokios.

KARALIENĖ MORDA- IMU UŽ EURĄ IR SKIRSTOMĖS

.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS