Baltijos prospekte – šaligatvių remontas | KaunoDiena.lt

BALTIJOS PROSPEKTE – ŠALIGATVIŲ REMONTAS

Gražėja Baltijos prospekto šaligatviai. Nors darbai vyksta jau kurį laiką, tačiau šiemet visų šaligatvių nuo Šilutės plento iki Taikos prospekto atnaujinti nesitikima. Specialistų teigimu, remontas reikalingas ne tik prie pagrindinės gatvės esantiems pėsčiųjų takams, bet ir kvartalo gilumoje.

Sparčiai gražėja Baltijos prospekto šaligatvių ruožas tarp Šilutės plento ir Taikos prospekto.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė paaiškino, kad šaligatvių remontas šioje arterijos dalyje prasidėjo dar pernai.

"Iš dviračių takų gerinimo programos buvo skirta lėšų labiausiai pažeistoms vietoms remontuoti ir dviračių takams paženklinti Baltijos, Statybininkų prospektuose, Smiltelės, Agluonos gatvėse", – teigė N.Vedeikienė.

Šiemet, anot pašnekovės, darbai Baltijos prospekte tęsiami toliau.

Dar vienas prastos būklės šaligatvis, kuris bus remontuojamas šiemet, driekiasi nuo įvažos į Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnaziją Taikos prospekto link. Pastebima, kad šiemet visų šaligatvių iki pat Taikos prospekto atnaujinti nepavyks.

Per šiuos metus pėsčiųjų takus minėtoje Baltijos prospekto dalyje planuojama atnaujinti nuo įvažos į minėtą ugdymo įstaigą iki kiek tolėliau esančios įvažos į automobilių stovėjimo aikštelę.

"Dabar planuojame sutvarkyti šią dalį, o paskui jau žiūrėsime, nes ir pačiame Baltijos prospekto rajone tarp gyvenamųjų namų yra labai baisių takų, kuriuos reikėtų sutvarkyti", – pastebėjo N.Vedeikienė.

Pašnekovės teigimu, ateityje numatoma tvarkyti visus šios arterijos dalyje esančius šaligatvius, nes šiuo metu jų būklė – apverktina. Dėl to savivaldybė buvo sulaukusi ir gyventojų skundų.

Panašūs darbai vyksta ir kitose miesto vietose. Šaligatviai tvarkomi Veterinarijos gatvės dalyje nuo Šviesos gatvės, darbininkai atlieka ir nemažai smulkių darbų prie pėsčiųjų perėjų bei kitose vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

A.v

Pas mus juk klaipedoje mašinos šaligatviais važinėja. Tai manau kad is tu nauju šaligatviu greitai nieko nebeliks.

aušra kuzminskienė

Puikūs darbai puošia miestą. Turiu prašymą miesto vadovams: kritiška padėtis vaikų darželiu kiemeliuose. Plytelės išsikaišiojusios ir mažyliai bet kada gali gauti dovanų: išmuštus dantukus, sulaužytas kojeles. PADĖKITE VAIKAMS BŪTI LAIMINGIEMS IR SAUGIEMS, o auklėtojom dirbti be sreso. Pagarbiai RUC pedagogė Aušra Kuzminskienė.

123

Kada Žardininkų šaligatvį sutvarkys??? Atrodo siaubingai!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS