Bendrovei „Klaipėdos vanduo“ laikinai vadovaus A. Gumuliauskas | KaunoDiena.lt

BENDROVEI „KLAIPĖDOS VANDUO“ LAIKINAI VADOVAUS A. GUMULIAUSKAS

  • 1

Nuo lapkričio 14 dienos bendrovei „Klaipėdos vanduo“ generalinio direktoriaus pareigas laikinai vykdys bendrovės valdybos narys Alenas Gumuliauskas. Tokį sprendimą trečiadienį priėmė bendrovės valdyba.

Iki šiol laikinuoju generaliniu direktoriumi buvęs Algirdas Špučys valdybai įteikė atsistatydinimo pranešimą. Jis ir toliau dirbs bendrovėje, grįš į Gamybos direktoriaus pareigas.

„Aleno Gumuliausko darbo patirtis tokiose bendrovėse kaip bendrovei „ORLEN Lietuva“, bendrovei „Lietuvos geležinkeliai“ neabejotinai prisidės prie bendrovei „Klaipėdos vanduo“ veiklos stabilizavimo šiuo pereinamuoju laikotarpiu ir leis tęsti pradėtus darbus bei operatyviai spręsti neatidėliotinas problemas“, – sprendimą argumentavo bendrovei „Klaipėdos vanduo“ valdybos pirmininkė Regina Derkintytė-Kaupienė.

Pirmininkės teigimu, šiuo metu jau pradėtos nuolatinio vadovo atrankos procedūros. Viešųjų pirkimų būdu renkama įmonė, vykdysianti kandidatų į generalinio direktoriaus postą paiešką.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

šulcmakunis

Pagaliau!!!!! Tikėkimės pasibaigė Makūno-Šulco ir jų pimpačkukų era. Gal dabar Makūnas nebeeis į vandenis kasdien. Jau visiškai atsibodo su savo aferomis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS