Dangėje pastebėta teršalų dėmė | KaunoDiena.lt

DANGĖJE PASTEBĖTA TERŠALŲ DĖMĖ

Pavasaris atneša ne tik džiaugsmų – šeštadienį Klaipėdos pakraštyje palei upę vaikštinėję žmonės pastebėjo Dangės paviršiuje teršalų dėmę.

Šeštadienį rytiniame Klaipėdos pakraštyje, ties viena įmone žmonės upės paviršiuje pastebėjo teršalų dėmę ir suskubo šia žinia pasidalinti socialiniame tinklalapyje.

Klaipėdos gyvosios gamtos inspekcijos viršininkas Vitalis Marozas tikino tokios informacijos šeštadienį nesulaukęs. Mat jau yra įprasta apie panašius dalykus pranešti bendruoju pagalbos telefonu, o centro darbuotojai praneša žinia apie gamtos taršą visą parą budintiems gamtosaugininkams.

Kovo 18 dieną budėjo būtent V.Marozas, tačiau jo per visą dieną žinia apie taršą upėje nepasiekė.

Gamtosaugininkas spėliojo, ar negalėjo nešvarumai į Dangę patekti prapliupus pirmam smarkesniam lietui. Tada nuo gatvių vanduo per vamzdžius nuteka į upę. Gali būti, kad po žiemos pirmasis stipresnis lietus nuplovė ir dalį automobilių paliekamų teršalų.

V.Marozas nesiėmė spręsti, ar ir šį kartą atsitiko būtent taip. Sekmadienį šviesiu metu jis ketino apžiūrėti nurodytą vietą ir ieškoti taršos šaltinio.

GALERIJA

  • Dangėje pastebėta teršalų dėmė
  • Dangėje pastebėta teršalų dėmė
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vika

Kaip malonu ir gražu...DANGĖ ...Suvirpėjo širdis :) Džiugu...

Noname

Jau praeita sekmadienį buvo ta dėmė ties perkėlos baru laivytės teritorijoje

Memellander

Gera žinia ,kad žurnalistai pradeda naudoti tikrąjį upės pavadinimą Dangė , o atvykėliams - naujakuriams laikas priprasti prie tikrųjų vietovardžių .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS