Dėmesio: dėl šiltėjančių orų gali būti laikinai stabdomas šildymas | KaunoDiena.lt

DĖMESIO: DĖL ŠILTĖJANČIŲ ORŲ GALI BŪTI LAIKINAI STABDOMAS ŠILDYMAS

  • 13

Dėl artimiausiu metu numatomų šiltesnių orų visoje Lietuvoje, tikėtina, kad kai kuriuose daugiabučiuose šildymas gali būti stabdomas.

Ketvirtadienį Klaipėdos gyventojai iš daugiabučių namų administravimo įmonės „Mano būstas“ sulaukė pranešimo, kad daugelyje daugiabučių namų, kuriuose yra automatizuota šildymo sistema, šildymas automatiškai bus stabdomas pakilus virš dvylikos laipsnių.

„Dėl šios priežasties gyventojų butuose radiatoriai nešils. Oro temperatūrai nukritus, šildymas bus automatiškai atnaujintas. Jokių papildomų veiksmų atlikti nereikės“, – rašoma pranešime.

Portalas primena, kad Klaipėdos miesto savivaldybėje šildymo sezonas pradėtas spalio 14 dieną. Šildyti pradedama, kai tris paras vidutinė oro temperatūra yra žemesnė nei 10 laipsnių šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

brainwashed

Prie ko čia temperatūra? Be šildymo, drėgmė tokia bute, kad net skalbiniai nedžiūsta. Palikit šildymą. Aš susimokėsiu. Šalta gi, bled.

INGA

O dieve, kur pažvelgsi, visur jau nebejuokinga darosi.

Ir vėl!!

Nauji pasipinigavimo būdai! Nemanau kad namo įvadines sklendes puls užsukinėti "Mani būstas" , juk kol pajungė šildymą kiek dienų kankino gyventojus. ...o kad susimokėti vis viena teks ,kad ir nešildys ,tai Faktas. Teko susidurti su su automatizuoto šil punkto suptilybėmis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS