Klaipėdiečiai, dėmesio: skiepų autobusiukas trečiadienį jūsų lauks Taikos prospekte | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI, DĖMESIO: SKIEPŲ AUTOBUSIUKAS TREČIADIENĮ JŪSŲ LAUKS TAIKOS PROSPEKTE

  • 12

Klaipėdos skiepų autobusiukas trečiadienį, rugpjūčio 4 dieną, atvyksta prie Žardės „Iki“ prekybos centro (Taikos pr. 115). Medikai pasiskiepyti nuo COVID-19 norinčių gyventojų lauks nuo 15 iki 19 val. Bus skiepijama „Comirnaty“ („Pfizer-BioNtech“) ir „Janssen“ vakcinomis. Išankstinės registracijos nereikia, norint pasiskiepyti užtenka turėti asmens dokumentą.

„Janssen“ vakcina gali būti skiepijami gyventojai nuo 18 metų, jos pakanka vienos dozės, tad rūpintis antruoju skiepu nebereikia. „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) vakcina gali būti skiepijami asmenys jau nuo 12 metų, reikalingos dvi dozės, tarp dozių turi būti daroma 3 savaičių pertrauka.

Skiepų autobusiukas – tai skiepijimo veiklai pritaikytas greitosios pagalbos automobilis, kuriame užtikrinamos visos saugumo ir higienos sąlygos, reguliari dezinfekcija. Skiepijimo komandą pastebėti bus nesunku – šalia greitosios automobilio bus pastatytas ir informacinis stendas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

tai

Normaliai, pradžioje buvo pakazucha kaip gabenamos vakcinos, ypatingos sąlygos, ypatingi šaldytuvai, šaltis minus 80, o dabar skiepyja prie išviečių, šiukšlių konteinerių ir :)kapinių, o vakcinoms tinka ir šaltkrepšiai

vargsas

o kada tuylikuose ,,,cipuosite,,, zmones yra skiepijami tik medicinos istaigose o ,,cipuoti ,, galima bet kur ir gatveje tai koks cia skiepijimas nesuprantu

Kristina

Pašalinkite tą nuotrauką (kaip medikės kaukė uždėta , gėda)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS