Demokratų sąjunga į Klaipėdos merus kels A. Bogdanovą | KaunoDiena.lt

DEMOKRATŲ SĄJUNGA Į KLAIPĖDOS MERUS KELS A. BOGDANOVĄ

  • 32

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ į Klaipėdos miesto merus kels partijos uostamiesčio skyriaus pirmininko Artūro Bogdanovo kandidatūrą.

Kaip antradienį pranešė partija, sprendimas kelti buvusio Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus kandidatūrą kitąmet vyksiančiuose merų rinkimuose priimtas šią savaitę Klaipėdos skyriaus visuotiniame narių susitikime.

A. Bogdanovas sako, kad siektų ūkiško miesto valdymo bei išklausytų visas puses, skirtų dėmesio vaikų darželių infrastruktūros plėtrai, primindamas centrinės valdžios įsipareigojimą skirti savivaldybėms papildomų lėšų šiai sričiai.

„Noriu savo miestą matyti gyvą, atsinaujinantį, švarų ir žalią. Stebiu miesto stagnaciją, idėjų, empatijos trūkumą miestiečių atžvilgiu. Tai privalo keistis“, – sako A. Bogdanovas.

A. Bogdanovą, kaip kandidatą į Klaipėdos miesto merus, dar turės patvirtinti partijos valdyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

Klaipėdiečiai eilę metų renka

METŲ KLAIPĖDIETĖ . Partijų keliami kandidatai į mero postą miestiečių yra koneveikiami dėl būtų ir nebūtų nuodėmių . Gal miestiečiai galėtų pasiūlyti konkrečias pavardes žmonių ,kuriuos norėtų matyti mero ar merės poste ? Būtų įdomu pamatyti kuo miestelėnai labiausiai pasitiki .Didiesiems kritikams niekas nedraudžia ir patiems kelti savo kandidatūrą į mero postą . KLAIPĖDA gal suorganizuotų tokius ,,rinkimus,, į mero postą ?

tai Jurate

O kam po ruskiu guleisi ir vaiką nuo jo gimdei?

Anonimas

Uzmusk demokrata-dermokrata.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS