Eismą Joniškės gatve atnaujins spalį | KaunoDiena.lt

EISMĄ JONIŠKĖS GATVE ATNAUJINS SPALĮ

Klaipėdiečiai nesulaukia, kada bus baigtas Joniškės gatvės remontas. Dabar uostamiesčio pašonėje gyvenantiems žmonėms į darbą tenka važiuoti valandą.

Klaipėdiečiai nesulaukia, kada bus baigtas Joniškės gatvės remontas. Dabar uostamiesčio pašonėje gyvenantiems žmonėms į darbą tenka važiuoti valandą. Situacija turėtų pasikeisti jau spalį.

Jakuose gyvenanti klaipėdietė pasakojo, kad dabar kiekvieną rytą į darbą uostamiesčio centre – apie 10 kilometrų – važiuoja valandą. Moteris tvirtino, kad važiuodama Liepų gatve nuolat pakliūva į automobilių spūstis.

"Viskas yra dėl to, kad remontuojama Joniškės gatvė. Kada pagaliau bus baigti darbai? Kol Joniškės gatvė nebuvo remontuojama, į darbą atvažiuodavau per 20 minučių", – palygino klaipėdietė.

Pabrėžiama, kad jau greitai tokie nepatogumai nebekankins vairuotojų. Joniškės gatvės remontas turi būti užbaigtas iki lapkričio 1 dienos.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Romualdas Stasiulis tvirtino, kad eismą ja ketinama atnaujinti mėnesiu anksčiau – iki spalio 1-osios.

"Darbai vyksta pagal planą. Nukrypimų nuo grafiko nėra. Šį mėnesį pradėsime asfaltuoti Joniškės gatvę. Baigę šiuos darbus atnaujinsime eismą", – pabrėžė R.Stasiulis.
Pasak jo, šiuo metu jau pakloti visi tinklai. Rangovas baigia įrenginėti pamatus. Užbaigus šiuos darbus, prasidės gatvės asfaltavimas.

GALERIJA

  • Eismą Joniškės gatve atnaujins spalį
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

to NESAMONE

Jeigu nesupranti apie statybos darbu trukme, geriau patylek - protingiau atrodysi..

NESAMONE

KIEK LAIKO REIKAI REKONSTRUOTI TOKI TRUMPA RUOZA~~~~~!!!!!!!!!?????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS