Globos namai pražydo tulpėmis | KaunoDiena.lt

GLOBOS NAMAI PRAŽYDO TULPĖMIS

Palangos miesto globos namuose gyvenančios ir dirbančios moterys Kovo 8-ąją buvo maloniai nudžiugintos – kurorto meras savo ir visos bendruomenės vardu pasiuntė joms pavasarinių gėlių.

25 šių namų gyventojos ir 17 tądien šioje įstaigoje dirbusių moterų nustebo, kai globos namuose gyvenantys vyrai įteikė joms po tulpę. Išgirdusios, kieno vardu joms siųstos šios gėlės, moterys stebėjosi ir dėkojo už malonų netikėtumą.

Šį kartą pats Palangos meras Šarūnas Vaitkus negalėjo pasveikinti moterų, karantino ribojimai vis dar neleidžia lankytis globos namuose.

Pavasarinis sveikinimas moterims leido pasijusti visateise Palangos bendruomenės dalimi. Daugelis gyventojų tądien sulaukė savo artimųjų ir giminaičių dovanų, ne viena moteris gavo ir gėlių, bet miesto valdžios dėmesys buvo itin malonus.

"Mero dėmesio ir sveikinimų sulaukiame ir kitomis progomis. Todėl nesijaučiame esančios už kurorto gyvenimo ribų. Pavasario pasiilgusios mūsų globos namų gyventojos tiesiog pražydo šypsenomis, gavusios gėlių dar ir nuo miesto valdžios. Mums tai irgi buvo labai malonus netikėtumas. Ypač smagu gėlių gauti dabar, kai mūsų globojami žmonės, o sykiu ir mes, čia dirbantieji, esame apriboti ir neturime galimybės tiesiogiai bendrauti su lankytojais", – kalbėjo Palangos miesto globos namų socialinė darbuotoja Vaida Bendikė.

Globotiniai šiuo metu su artimaisiais bendrauja tik vaizdo ryšiu ar per socialinius tinklus, todėl gyvas dėmesio ženklas jiems yra labai brangus.

GALERIJA

  • Globos namai pražydo tulpėmis
  • Globos namai pražydo tulpėmis
Palangos miesto globos namų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

info

O kaip Klaipėdoje? Ar mūsų senyvas meras eina su gėlėmis pas senukus?

...

Išdrebėjo po vieną tulpę

SUSIJUSIOS NAUJIENOS