Gyventojai stebisi situacija Debreceno gatvėje: takas pradingo, liko tik purvynas | KaunoDiena.lt

GYVENTOJAI STEBISI SITUACIJA DEBRECENO GATVĖJE: TAKAS PRADINGO, LIKO TIK PURVYNAS

Gyventojai stebisi, kur dingo ties Debreceno gatvės 84-uoju namu buvęs pėsčiųjų takas, ir prašo jį atstatyti.

Akyli klaipėdiečiai netruko pastebėti, kad teritorija daugiabučių apsuptyje virsta dideliu purvynu.

Esą neliko net ir suklypusių plytelių.

"Kur dingo trinkelės ir pats pėsčiųjų takas? Liko tik borteliai. Dabar po "tešlynus" ir pievas reikia vaikščioti tokiu metų laiku. Kai stipriau palyja, visas takas plaukia. Klausimas, kodėl pernai laiptinių pusėje buvo paklotos trinkelės, o už namo paliktas žvyruotas keliukas? Kodėl teritorija netvarkoma?" – klausė gyventoja.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus patarėja Irena Nachčiunova informavo, kad Miesto tvarkymo skyrius tako neardė ir šiuo metu jokių darbų toje vietoje neatlieka.

Patarėjos tikinimu, pėsčiųjų tako Debreceno gatvėje sutvarkymas bus įtrauktas į planuojamų vykdyti darbų sąrašus.

Esą daugiabučių namų kiemų šaligatviai remontuojami atsižvelgiant į jų būklę, pirmiausia atliekami anksčiau numatyti darbai.

Aurimo Skirmanto nuotr.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausiosios specialistės Almos Montvilienės žodžiais, pastaruoju metu leidimo kasinėjimo darbams minėtu adresu savivaldybė neišdavė.

Todėl veikiausiai takas per ilgą laiką pats susidėvėjo ir sunyko.

Šiuo metu darbai vyksta ties Debreceno g. 64-uoju numeriu pažymėtu daugiabučiu (nuo 62-ojo iki 78-ojo namo), kur kasinėjimo darbus vykdo bendrovė "Gensera".

Leidimas geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų surinkimo tinklų rekonstrukcijai išduotas laikotarpiui nuo praėjusio spalio 23-iosios iki šių metų balandžio 30-osios.

GALERIJA

  • Gyventojai stebisi situacija Debreceno gatvėje: takas pradingo, liko tik purvynas
  • Gyventojai stebisi situacija Debreceno gatvėje: takas pradingo, liko tik purvynas
  • Gyventojai stebisi situacija Debreceno gatvėje: takas pradingo, liko tik purvynas
Aurimo Skirmanto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Gyventojai

Šio tako trinkelės jau prieš gerą dešimtmetį buvo pradėtos ardyti. Ir tai darė ,,Pempininkų valdų“ ,,meistrė Larisa“ su keliais vyrais... Kai pradėjome šaukti ką ji daro, pasakė ,,kad reikia vaikų žaidimo aikštelei...“ Tuokart nuvijom, bet trinkelių negrąžino į vietą. Per tiek laiko tas keliukas vis tirpo ir tirpo... kol liko purvynas...o vaikų aikštelėje trinkelių nematėme. Šiai vietai sutvarkyti reikia ne tik trinkelių , bet ir drenažo. Matomai, kad jo iš viso nėra ir nebuvo, nes ši vieta lietuj lyjant ar pavasarį, kai polaidis, visada skęsta. Miesto ūkiui vertėtų susirūpinti šia vieta. Medžiai iškrypę, avarinės būklės. Laikas išpjauti šiuos menkaverčius medžius, nes jie trapūs, kaip audra, taip šakos lūžta. Ar laukiate nelaimės? Ponia Šakaliene, išeikite vieną kartą pasižvalgyti po Klaipėdos miesto kiemus. Dar ne to pamatysite.

ne kitaip

atėjo tarybinių metų šaligatvių klojėjai ir jų širdies damos kam virš 75 m., tad jie dabar ir išsilupo tas aptrupėjusias anų laikų šaligatvių plyteles iš pykčio, kad per mažai valdžia padidino jų pensijas dabar tie stachanoviečiai ir larisos krysos iš susirinktų plytelių daugiabučių balkonus renovuosis, kad solidžiau atrodytų, kai vaikai ir vaikaičiai pardundės į Jūros šventę iš airijų, anglijų ir kitur - alaus už tarybinių laikų spartuolių-savo močiučių ir senelių pensijas pagert ir pasitvarkyt išklerusius dantukus kol dar galutinai jų visų užsieniuos nešbarstė ant sofų sėdėdami ir pašalpų laukdami

Zmogus Zmogui

C7 teisingai. Butent taip,kad turi buti sprendimas. O ne teisintis kazka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS