Hidrauliniai bandymai Klaipėdoje baigti, bus atnaujintas šilumos tiekimas | KaunoDiena.lt

HIDRAULINIAI BANDYMAI KLAIPĖDOJE BAIGTI, BUS ATNAUJINTAS ŠILUMOS TIEKIMAS

  • 3

AB „Klaipėdos energija“ informuoja, kad trečiadienį, gegužės 11 dienos ryte, pabaigė šiaurinės Klaipėdos miesto dalies šilumos trasų hidraulinius bandymus ir pradeda atnaujinti šilumos tiekimą.

„Vamzdynų bandymu metu pagrindinėse trasose jokių rimtų gedimų neužfiksuota. Jau šiandien šilumos tiekimą planuojame sugrąžinti didžiajai daliai šiaurinės miesto dalies vartotojų, bet pirmiausia šiluma pasieks namus, esančius arčiausiai Šilutės plento rajoninės katilinės“, – sakė Darius Zakarauskas, AB „Klaipėdos energija“ laikinasis Šilumos tiekimo tarnybos vadovas.

Šildymo sistemų prižiūrėtojai ir namų administratoriai kviečiami kuo skubiau paruošti namų įvadus ir įrenginius, kad gyventojai ir verslo subjektai galėtų naudotis karšto vandens paslaugomis.

Šildymo sezono metu trasose darbinis slėgis būna apie 5,5 baro. Hidraulinių bandymu metu jis padidinamas iki 16–18 barų. Taip siekiama nustatyti, ar nėra sudilusių vamzdynų vietų. Hidrauliniai bandymai atliekami kaip įmanoma greičiau po šildymo sezono pabaigos, jog būtų galima iki kito šildymo sezono sutvarkyti rastus defektus.

Šalinant gedimus vienas kitas pastatas laikinai gali būti atjungiamas nuo šildymo sistemos. Apie tokius atvejus AB „Klaipėdos energija“ iš anksto informuos pastatų savininkus ir valdytojus, taip pat ši informacija skelbiama www.klenergija.lt.

Jeigu jūsų name ar biure nėra karšto vandens, apie priežastis teiraukitės namo administratoriaus ir šildymo sistemų prižiūrėtojo – jie atsako už šilumos patekimą į namą. Kas aptarnauja jūsų namą, galite sužinoti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

?!

Šilumos tiekti gal nebereikėtų.., geriau pradėtų kuo greičiau tiekti karštą vandenį !

Taigi

O Taikos pr 23 pamiršo , kažkodėl neskuba Paslaugų būstas ?

Ela

Labai gerai , labai laiku ))) Ačiū.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS