Įspėja vairuotojus: Klaipėdos senamiestyje bus mažinamas leistinas greitis | KaunoDiena.lt

ĮSPĖJA VAIRUOTOJUS: KLAIPĖDOS SENAMIESTYJE BUS MAŽINAMAS LEISTINAS GREITIS

  • 8

Artimiausiu metu senamiestyje, įskaitant Tiltų gatvę, bus įrengti kelio ženklai, leidžiantys važiuoti ne didesniu nei 20 km/val. greičiu.

Tokių veiksmų imtis nuspręsta įvertinus esamą Biržos tilto būklę bei siekiant saugesnio eismo senamiestyje.

„Jau seniai diskutuojama apie tai, kad Tiltų gatvė galėtų būti skirta tik pėstiesiems ir dviratininkams. Savivaldybė atsižvelgė į gautą rekomendaciją dėl Biržos tilto, todėl bus nustatyti greičio ribojimai. Ir gyventojams bus saugiau, ir Biržos tiltą labiau pasaugosime“, – sakė Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis.

Naujus eismą ribojančius kelio ženklus planuojama įrengti preliminariai spalio 9–10 d.

Ir gyventojams bus saugiau, ir Biržos tiltą labiau pasaugosime.

Vairuotojai prašomi būti atidūs ir laikytis nustatyto greičio. Taip pat planuojama suintensyvinti kontrolę dėl nustatyto greičio laikymosi senamiestyje.

Kaip jau skelbta, Klaipėdos miesto savivaldybė gavo bendrovės „INHUS Engineering” ekspertizės išvadas dėl Biržos tilto. Išvada – tiltą reikia remontuoti.

Savivaldybė atsižvelgė į ekspertų nuomonę: iki to laiko, kol įvyks konkursas tilto projektavimo paslaugoms pirkti, transporto greitis senamiestyje bus apribotas iki 20 km/val.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nu nu

Jus tai paaiskinkit autobusu vairyotojams, kurie ten varo 50

ezys

>>>123. Taip, Tiltu g. nuotrauka daryta tarp Birzos tilto ir Tiltu/Turgaus g sankryzos, kaireje matosi bordo vaflines kampas, kad geriau susiorientuotumet ;) >>>Vasia. Tai jusu logika gelezine ;)

KAZYS Anonimui

Užtat dabar maršrutų 3 kartus nors ir tuščių daugiau ir dar prisideda maršrutiniai mikriukai, tai ką tas tiltelis išlaikys, jau nekalbant apie diz. taršą. Tiltų gatvė kaip Kaukazo kalnai, milijonai veltui. Senai laikas autobusus iš senamiesčio eliminuoti.Vien jų sukelta vibracija ardo pastatus. Netikite, pažiūrėkite, sienos sutrūkinėjusios, o paskui -gyventojai patys renovuokite namus, o mes sėkmingai griausime. Tai ,kad tas 20 neišgelbės. Ir koks čia saugumas gyventojams, jei dusinate, o avaringumas senamiestyje 0.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS