Biatlono su šunimis varžybos: dalyvavo Klaipėdos apskrities policijos atstovas | KaunoDiena.lt

BIATLONO SU ŠUNIMIS VARŽYBOS: DALYVAVO KLAIPĖDOS APSKRITIES POLICIJOS ATSTOVAS

  • 1

Šeštadienį, rugpjūčio 1 dieną, Vilniaus rajone vyko Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) surengtos biatlono su šunimis varžybos. Jose dalyvavo įvairių teisėsaugos institucijų pareigūnai su savo augintiniais bei civiliai su savo keturkojais. Klaipėdos apskrities policiją renginyje atstovavo kinologas Sigitas Savickis su tarnybiniu šunimi vokiečių aviganiu Hardu.

Varžybų dalyviams kuo greičiau reikėjo įveikti 10 kilometrų ilgio trasą su įvairiomis kliūtimis ir užduotimis – kartu su savo augintiniais teko bėgti, plaukti upe prieš srovę, šliaužti ir bristi purvu, šaudyti, sulaikyti tariamus pažeidėjus, tam tikrame trasos ruože kinologai savo augintinius turėjo plukdyti plaustu.

Varžybose dalyvavo daugiau nei 40 dalyvių, kurie buvo suskirstyti į keletą kategorijų. Susumavus rezultatus, savo kategorijoje, kurioje varžėsi 13 dalyvių, Klaipėdos apskrities policijos kinologas Sigitas Savickis su augintiniu Hardu liko septinti.

„Bėgti 10 kilometrų nebuvo sunku – jau tarnaujant kariuomenėje tekdavo bėgti ne kiek gali, o tiek, kiek reikia. Tačiau tokiose – biatlono – varžybose su Hardu dalyvavom pirmą kartą – ne visas užduotis pavyko atlikti idealiai“, – sako kinologas S. Savickis.

GALERIJA

  • Biatlono su šunimis varžybos: dalyvavo Klaipėdos apskrities policijos atstovas
  • Biatlono su šunimis varžybos: dalyvavo Klaipėdos apskrities policijos atstovas
Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nerijus g

Šaunuolis, Sigitai :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS