Kelininkų išmonė sukėlė juoką: vaizdelis tiktų nesąmonių muziejui | KaunoDiena.lt

KELININKŲ IŠMONĖ SUKĖLĖ JUOKĄ: VAIZDELIS TIKTŲ NESĄMONIŲ MUZIEJUI

Į Kretingą nuo Palangos atvažiuojantys vairuotojai kraipo galvas dėl kelininkų sukabintų ženklų. Valstybinės reikšmės kelią prižiūrinti įmonė judrioje sankryžoje pakabino vieną šalia kito du tos pačios paskirties kelio ženklus, o eismą sankryžoje reguliuojantį šviesoforą uždengė.

Situacija užfiksuota Šventosios gatvės ir Žemaitės alėjos sankryžoje.

Važiuojant nuo Palangos, vairuotojams ženklu, reiškiančiu pėsčiųjų perėją, buvo pablogintas šviesoforo matomumas.

Tad automobilių vairuotojai buvo priversti vadovautis nuojauta. Į sankryžą žmonės važiavo nuspėdami, kad jiems dega žalias šviesoforo signalas.

Paaiškėjo, kad dieną prieš tai vilkikas, sukdamas į šalutinę gatvę, kliudė kelio ženklą.

Incidentas fiksuotas gegužės 18 d. 8.53 val.

Dar vėliau sankryžoje pasirodė kelininkai, kurie policijai raportavo, kad žalos nepadaryta, o ženklus jie atstatė į vietas.

"Vaizdelis tiktų nesąmonių muziejui. Dabar man aišku, apie ką čia internautai ūžia. Na, ne, jau taip tai tikrai negali būti. Reikia tuojau pat pasiaiškinti", – nustėro Kretingos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Tomas Mikelkevičius.

"Vaizdelis tiktų nesąmonių muziejui", – nustėro Kretingos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas T. Mikelkevičius.

Policijos pareigūnas, žiūrėdamas į sankryžos nuotrauką, vos tramdė juoką.

"Dar nesu matęs tokios nesąmonės. Ne specialistas tai darė. Oho. Šviesoforą uždengė? Du tokius pat ženklus sudėjo? Juokas juokais, bet yra ribos", – situaciją įvertino T.Mikelkevičius.

Po nakties kretingiškiai vėl išvydo kitokį vaizdą – tačiau ir jis sukėlė klausimų.

Vairuotojai apie pėsčiųjų perėją vis tiek buvo įspėjami dviem ženklais. Vieną ženklą kelininkai sumontavo prieš pėstiesiems skirtą zoną, kitą – už jos. Išeitų, kad pėstieji Kretingoje gali žingsniuoti ir skersai sankryžos?

Kretingos policijos pareigūnai pažadėjo vietoje pasiaiškinti kelininkų darbo rezultatus.

GALERIJA

  • Kelininkų išmonė sukėlė juoką: vaizdelis tiktų nesąmonių muziejui
Socialinio tinklo paskyros "Mūsų Kretinga" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

situacija tradiciskai vadinasi serykla

- kelininku duokle policijai ..... kuo daugiau dviprasmybiu tuo daugiau interpretaciju.....kuo daugiau interpretaciju tuo daugiau klystanciu a kur klystantys te ir avarijos ir baudos ir teisiu atemimai a be teisiu zmogus neipas daktara nei i darba nuvaziuos a cia policininkas neznaimiai pasiulo duot.... ir atsiranda duodanciu ...a poto policininkas staigiai pakeicia kursa ir puola baust dar ir uz kysio davima....kuo daugiau pribaudzia tuo didesnes premijos ir slove baudejuj..... ne pirmi metai vairuojam geroves valstybes baudejus pazystam... skriaust baust kirsint provokuot apmokestint.... a ne taip ?.... taip taip...kysiu neimat a pinigu vistiek reikia... nesiginkit

S.S.S.

tai aplamai pas mumis saugaus eismo komisijai su galvomis ten negerai. Ar matėt kaip išdažytas įvažiavimas į Gargždus iš automagistralės. Ankščiau ten kamščiai nesiformuodavo, nebent dėl avarijos. Dabar kamšiai užprogramuoti. Ankščiau mašinos pasiskirstydavo, nes buvo plačiau ir link Gargždų buvo greitėjimo juosta. Dabar greitėjimo juostą panaikino ir jeigu žioplesnis atsistoja pasukti į kairę visi laukia eilėje, kuri siekia iki pat magistralės. Tai ar čia protingi sprendimai. Kokio velnio reikėjo panaikinti greitėjimo juostą. Gal kokiam kitam viadukui toks sprendimas neturi reikšmės dėl mažo automobilių srauto, tačiau šiuo viaduku naudojasi labai didelis vairuotojų skaičius, vieni suką į Kretingos, kiti link Gargždų. Kas derina tokius projektus, jie arba ne vietiniai arba su galva tikrai ne kažką. Nes sveiko proto žmogus tokių projektų tikrai nederintų.

linas val

sirsiu lizdas isikure lietuvoj
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS