„Klaipėdai“ – skaitytojų sveikinimai | KaunoDiena.lt

"KLAIPĖDAI" – SKAITYTOJŲ SVEIKINIMAI

Seniausias uostamiesčio dienraštis "Klaipėda" švenčia savo 70 metų jubiliejų. Ta proga laikraštį suskubo pasveikinti ištikimi jo skaitytojai, savojo miesto ir leidinio patriotai.

Linas Švirinas, studijos "Grock" vadovas:

– Sulaukti 70 metų jubiliejaus nedaug kam pavyksta, ypač dienraščiui. Tai įmanoma tik atsakingai ir tiksliai reaguojant į pokyčius. Nors spauda išgyvena tam tikrus sunkumus, tikiu, kad jūsų ilgametė patirtis leis padaryti teisingus sprendimus, žurnalistai pajus dabarties pulsą ir aktualijas. Tada ir skaitytojai lauks kiekvieno naujo numerio.

Aušra Butkuvienė, Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnazijos mokytoja:

– Džiaugiuosi, kad "Klaipėdos" dienraštis gyvuoja tiek daug metų. Pati jį atsimenu jau gal 23-ejus metus, nuo tada, kai pradėjau skaityti. Linkiu, kad niekada neišnyktų popierinė jo versija, nes toks malonumas yra nusipirkti savaitgaliais laikraštį ir prie kavos atsivertus jį skaityti.

Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos miesto meras:

– Kiekvienas miestietis "Klaipėdą" gali vadinti savuoju dienraščiu. O jų palinkėjimai neabejotinai būtų tik nuoširdūs ir su meile. Aš, kaip senas klaipėdietis, linkiu, kad dienraštis išliktų tokiu laikraščiu, į kurį skaitytojai žvelgtų su pelnyta pagarba ir pasitikėjimu. Tai leidinys, kurio korektiškumas, nešališkumas ir objektyvumas niekada niekam nekėlė abejonių. Tokią istoriją turintis dienraštis neabejotinai turi ir puikią ateitį.

Gimnazistės Marta, Ieva, Emilija:

– Laikraštį skaitome ir mes. Smagu jame išvysti matytų veidų. Sveikinimai komandai!

GALERIJA

  • Aušra Butkuvienė, Klaipėdos „Ąžuolyno“ gimnazijos mokytoja.
  • Linas Švirinas, studijos „Grock“ vadovas.
  • Gimnazistės Marta, Ieva, Emilija.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pasigendu

Labai trūksta drąsių žurnalistinių tyrimų, linkiu , kad vėl būtų rašoma apie savivaldybės darbą, opoziciją taryboje, o ne vien užsakomieji ar panegirika valdžiai bei politikams.. Su nostalgija prisimenu puikius , dorus puikių žurnalistų rašinius apie jūros žmones, o dabar liko tik jūros ...verslas ir verslo vadovai. Vertinu Redaktoriaus rašinius" Nuomonių" skiltyse. Su Jubiliejumi!

chi chi

labai tinka frazė,,atleiskite ponas, bet jusu veidas jau per daug žinomas.Todel.."Čia taikoma tiems nepriklausomiems piliečiams, katrie daug ir per dažnai reiškiasi viešo intereso gynime, nesitaiko su dažniausiai veidmainiška miesto valdžios linija.Suprantama-dar išgarsės savaime, dar paskui i valdžia sugalvos eit..O tada laikrasčiui vieni nuostolia-nebreiks aniems prieš rinkimus pirkti tiek užsakomuju straipsniu.Navaras gi gal sumažėt..Tik muzikaliam miesto vadovui galima garsėti bet kokia proga.Ištisi puslapiai spaudinami sudo-nieko:D)Ir jo atstovaujamam klanui

to VR

Jei nesuvoki redaktoriaus tekstų stiliaus (grotesku vadinamo), neverk, kad nebėr "Klaipėdos" laikraščio..Jis yra, buvo ir bus - taip pat ir dėl to, kad pirmame puslapyje(be kitų) publikuojami tekstai apie didžiausias nelaimes krašte.Neabejinga žmonių skausmui redakcija ir leidėjai primena - mes visi vienas už kitą atsakingi,mums ne tas pats,kad įkaitais tapo jūreiviai, kad alko-žudikai krašte šienauja gyvybes..Už jas nėra ir negali būti nieko svarbesnio, žurnalistai rašė ir rašys apie tai, nesvarbu, kas ir kada dar beredaguos "Klaipėdą"...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS