Klaipėdiečiai diskutuoja: kada baigsis paspirtukų sezonas? | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI DISKUTUOJA: KADA BAIGSIS PASPIRTUKŲ SEZONAS?

Gyventojai, vasarą uostamiesčio gatvėmis aktyviai važinėję paspirtukais, šių transporto priemonių neatsisako ir žiemą.

Miestiečiai teiraujasi, ar žiema tikrai tinkamas laikas tokioms pramogoms? Baiminamasi, kad elektra varomi paspirtukai gali būti nesaugūs.

Dažnai kyla klausimų, ar lietus ir sniegas nesukels pavojaus žmogui, besinaudojančiam šia transporto priemone.

Elektrinių paspirtukų paslaugos Klaipėdoje tiekėja bendrovė "Bolt" žurnalistams teigė, kad sezono pabaigą lems oro sąlygos.

Įmonės "Bolt" plėtros vadovas Baltijos šalyse Eimantas Balta vylėsi, kad paspirtukų nuomos paslauga klaipėdiečiai galės naudotis iki Naujųjų metų.

"Bus atsižvelgta į oro sąlygas", – patikino įmonės atstovas.

Jeigu įsivyraus nepalankios sąlygos ir užsitęs ilgą laiką, paspirtukų sezonas gali pasibaigti ir anksčiau.

Tačiau jei žvarbūs orai miesto šiemet taip ir nepasieks, paspirtukų sezonas gali nenutrūkti ir visą žiemą. Tokiu atveju eismo dalyviai turėtų elgtis itin atsargiai.

Paspirtukų nuomos verslo atstovai akcentavo, kad šių įrenginių akumuliatoriais klientai neturėtų abejoti. Lietus ir kiti krituliai jiems grėsmės nekelia.

Tačiau pavojų gali kilti kelyje. Šį rugsėjį Slengių bendruomenę sukrėtė skaudus įvykis – žuvo paspirtuku važiavęs keturiolikmetis.

Nelaimė įvyko tėvo akyse, kai berniukas vyko į mokyklą.

Ši nelaimė nutiko rudens pradžioje. Dabar vairuotojai turėtų būti dar atidesni, nes žiemą keliai tampa slidūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...???

Kelis kartus juos nešiau į krūmus nuo pravažiuojamos dalies, dar kartą rasiu ne vietoje, sumesiu į konteinerį šiukšlėms.

Klaipėdietis

"Įmonės "Bolt" plėtros vadovas Baltijos šalyse Eimantas Balta vylėsi, kad paspirtukų nuomos paslauga klaipėdiečiai galės naudotis iki Naujųjų metų. Sezono pabaigą lems oro sąlygos". Lauke ant asfalto ir šaligatvio plytelių vietomis jau ledas pasigengęs, nedaug tereikia elektriniu paspirtuku važiuojančiam pačiam nuvirsti ar kokį pėsčiąjį partrenkti. Tai nėra atsakingo verslo požiūris saugant klientus ir kitus asmenis. Negi įmonei Bolt - "до болта"

Anonimas

Kažkaip turėtų būti sprendžiamas paspirtukų palikimo klausimas. Numeta bet kur ir bele kaip, net nepasižiūri. Dar vasarą mačiau, kaip 3 paspirtukai sumesti į bijūnų darželį po langais. Žinoma, visi žiedai nulaužyti. Kiti paspirtukai atremti į automobilius. Kas tokiu atveju turi atsakyti už sugadintą asmeninį turtą ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS