Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: parko takus išpurvino tvarkdariai | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI PIKTINASI NETVARKA: PARKO TAKUS IŠPURVINO TVARKDARIAI

Malūno tvenkinį supantis parkelis, tapęs pamėgta klaipėdiečių pasivaikščiojimų vieta, jau kurį laiką kelia ne pačias geriausias vietos gyventojų emocijas. Teisingiau, juos piktina "Klaipėdos želdinių" darbuotojai, savo technika važinėjantys pėsčiųjų takais ir ne tik esą purvinantys takus, bet ir gadinantys žolynus.

Trinyčių vardą anksčiau turėjusio tvenkinio prieigos jau seniai yra paverstos parku. Asfaltuotais takais vaikštinėja pagyvenę žmonės, mamos su vežimėliais, tad ši vieta yra gyva ir nuolat lankoma.

Rudenį žmonės ėmė piktintis – takai apnešti purvu, plačių padangų žymės rodo, kad jais važinėja mašinos.

Netoliese gyvenantis vyras pastebėjo, kad tai – "Klaipėdos želdinių" logotipais pažymėta mašina. Ja darbuotojai važiuoja iki šiukšliadėžių, iš jų išima atliekų pilnus maišus ir krauna į mašinos priekabą.

Sukiodamasi nemaža mašina užvažiuoja ant žolės ir ją niokoja.

Pasak klaipėdiečio, sveiki vyrai galėtų maišus iki mašinos nunešti ir negadinti pamėgto parko.

Bendrovės "Klaipėdos želdiniai" vadovas Gediminas Valašinas patikino, kad jo pavaldiniai ne tik surenka šiukšlių maišus, bet ir renka nupjautas ar nulūžusias medžių šakas, sugrėbtus lapus, todėl mašina jiems būtinai reikalinga.

G.Valašinas tvirtino, kad, pabaigę rudens darbus, įmonės darbuotojai būtinai sutvarkys išvažinėtus žolynus ir nušluos takus.

"Dabar reikia truputį pakentėti, netvarkos tikrai nepaliksime, pats nuvažiuosiu ir apžiūrėsiu šį parką. Nenustojantys lietūs kalti, kad žolynai šlapi ir pažliugę, bet žolė bus atsodinta, o nelygumai išlyginti", – tvirtino G.Valašinas.

GALERIJA

  • Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: parko takus išpurvino tvarkdariai
  • Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: parko takus išpurvino tvarkdariai
  • Klaipėdiečiai piktinasi netvarka: parko takus išpurvino tvarkdariai
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

ASAS to liudmila

gi tvarkys ta visa parka, yra projektas parengtas, ir naujas tiltelis bus, kuris sujungs krantus, ir takeliai bus sutvarkyti

Liudmila

Pagrendine taka sutvarkė o ka kitu nerėikia,valdžia nuvažiokit ir pažiurėkit

KLP

ką reiskia reikia pakentėti darbai turi vykti negadinant dangos ir nepaliekant purvo, kaip traktoristams i kelia is pievos negalima vaziuoti kaimuose su pirvinomis padangomis tai mieste kontrole turetu buti kelis kartus stipresne
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS