Klaipėdiečius siutina „buduliai“: girtuoklių dainos neleidžia užmigti | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIUS SIUTINA „BUDULIAI“: GIRTUOKLIŲ DAINOS NELEIDŽIA UŽMIGTI

Debreceno gatvės gyventojai dieną naktį priversti klausytis girtuoklių dainų ir keiksmažodžių.

Pavargę skųstis bendruoju pagalbos centro telefonu, klaipėdiečiai reikalauja išguiti girtuoklius iš parkelio arba panaikinti čia esančius suolelius.

„Toje vietoje stovi girtuoklių ir kitokių „budulių“ pamėgtas suolelis. Šiltuoju metų laiku beveik kiekvieną vakarą norint užmigti, tenka skambinti 112, kadangi šių vyrų šventės vyksta ilgai ir nuobodžiai: su dainomis, keiksmažodžiais, santykių aiškinimais ir t. t.“, – savivaldybei skundėsi vietos žmonės.

Gyventojai nufotografavo ūžautojus, sėdinčius  ant suoliuko. Vyrai buvo apsistatę alaus buteliais, o vienas jų atlikinėjo gamtinius reikalus prie šalia augančio medžio.

„Jeigu miestas ir policija nesugeba užtikrinti viešosios tvarkos nurodytame parke, gal reikėtų imtis drastiškų veiksmų – pavyzdžiui, panaikinti suolelius toje vietoje ir problema iš dalies būtų išspręsta, nes tie suoleliai 90 proc. laiko vis tiek užimti minėto kontingento“, – mintimis dalijosi gyventojai.

Dėl Triukšmo prevencijos viešosiose vietose taisyklių pažeidimo situaciją pavesta aiškintis Viešosios tvarkos skyriaus specialistams.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Jons

O kuo tie koncertai skiriasi nuo valdžios organizuojamų jūros švenčių ir kitokių pagirtavimų su padainavimais?

Rajono apaštalas to Rajono kunigui.

Mikis Olandijoj, todėl jo ir nėra. Čia visi žino. O tu kodėl nežinai?

Tai

Beveik visur šeštadienį rytais 4 val praeina gaidžiais giedodami
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS