Klaipėdoje 14-ąjį kartą rengiamas „Vilties bėgimas“ | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE 14-ĄJĮ KARTĄ RENGIAMAS „VILTIES BĖGIMAS“

  • 13

Sekmadienį Klaipėdoje 14-ąjį kartą rengiamas „Vilties bėgimas“, skirtas parodyti solidarumą su onkologiniais pacientais, neįgaliaisiais, emocijų sutrikimų turinčiais vaikais.

Renginio metu bus galima varžytis estafetės rungtyje ir septynių skirtingų ilgių trasose. Dalyvauti galės ir silpnesnės sveikatos asmenys – specialiai pritaikytą trasą bus galima įveikti einant, o ne bėgant.

Pasak „Vilties bėgimo“ iniciatoriaus, Klaipėdos Šv. Pranciškaus Asyžiečio vienuolyno vadovo brolio Sigito Benedikto Jurčio, renginio dalyvių registracijos mokestis bus skirtas Šv. Pranciškaus onkologijos centrui.

Šių metų bėgimas organizuojamas ir virtualioje erdvėje. Iki spalio pradžios visi norintys bėgikai jiems patogiu metu ir patogioje vietoje gali nubėgti pasirinkto ilgio trasą.

Virtualaus bėgimo dalyviai savo asmeniniu rezultatu pasidalins užpildydami specialią anketą. Bėgikai bus apdovanoti padėkos raštais ir atminimo medaliais.

Dėl koronaviruso pandemijos virtualus Vilties bėgimas pirmą kartą organizuotas praėjusias metais. Anot organizatorių, jame dalyvavo beveik 3 tūkst. žmonių.

Vilties bėgimas 2020

Vytauto Liaudanskio nuotr.

„Vilties bėgimas“ prasideda ir baigiasi Atgimimo aikštėje.

Šeštadienį šioje vietoje vyko „Vilties treniruočių diena“, per ją visų amžiaus grupių klaipėdiečiams skiriamos nemokamos sporto ir sveikatinimo mankštų pamokos, bėgimo treniruotės, taip pat 3 km „Šv. Magdalenos nakties moterų bėgimas ir ėjimas“.

Prieš šį bėgimą iš anksto užsiregistravusioms moterims suteikta galimybė sutartu laiku pasitikrinti dėl krūties vėžio Šv. Pranciškaus onkologijos centre.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

>VISIEMS

tai Jūros šventė suprantama kas tas yr o šitas lakstymas isižiojus kas?Loginio mastymo sutrikimo demonstravimas?

VISIEMS PIKTIES KOMENTATORIAMS

idomu ar taip pat pyksit kai šį savaitgali bus Juros švente? ar sedesit uždarytose gatvese, negaledami išvažiuot ir gersit alų su kepta duona niurzgėdami?

uhaha

tai dantys prakaituoja, tai kojinės spaudžia. Tai čia jums.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS