Klaipėdoje startavo naujas maršrutas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE STARTAVO NAUJAS MARŠRUTAS

Susisiekimas su Klaipėdos rajone esančiais Agluonėnais tapo geresnis. Nuo pirmadienio iš uostamiesčio į minėtą gyvenvietę pradėjo kursuoti 29-uoju numeriu pažymėtas autobusas.

Pastarasis išvažiuos iš "Kurėno" stotelės, esančios prie prekybos centro BIG. Į Agluonėnus 29-asis autobusas važiuos per Šernus.

Darbo dienomis jis kursuos šešis kartus, savaitgaliais – keturis. 29-uoju maršrutu keleivius veš maži raudoni autobusiukai.

Kad atsirastų toks maršrutas, su Klaipėdos rajono valdžia diskutuota trejus metus.

Nuo vakar pasikeitė ir 21A privežamojo maršruto trasa. Pastaroji ištiesinama. Dėl šios priežasties kelionė iš Jakų į Klaipėdą trunka trumpiau.

Šis autobusas priemiesčio gyventojus atveš iki Senojo turgaus. Iki šiol jie važiuodavo iki „Arenos“ stotelės.

Nuo pirmadienio rečiau kursuos 21-uoju numeriu pažymėtas autobusas. Panaikintas vienas jo reisas. Šio maršruto trasa išliko tokia pati.

21 ir 21A autobusuose galioja pirmosios zonos – įprastas miesto bilietas. Važiuojantieji 29-uoju autobusu toliau nei iki Lėbartų stotelės jau privalo pirkti antrosios zonos bilietą.

Dėl pablogėjusių eismo sąlygų, kurios tęsiasi ilgą laiką, piko metu darbo dienomis koreguojama 5, 5E, 8, 8E, 18 numeriais pažymėtų autobusų reisų trukmė ir važiavimo grafikai. Šeštadienių grafikuose keičiami kelių 12-ojo maršruto reisų laikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

aukstkiemiai

kada paleisit nors viena marsruta i sita uzmirsta dievo kampeli??????????

aukstkiemiai

kada paleisit nors viena marsruta i sita uzmirsta dievo kampeli??????????

?

Ar bus bent vienas marsrutas Kauno gatveje?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS