Klaipėdos merui prireikė skubios operacijos | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS MERUI PRIREIKĖ SKUBIOS OPERACIJOS

Savaitgalį Klaipėdos merui Vytautui Grubliauskui netikėtai teko gultis ant operacinio stalo. Miesto vadovas patyrė achilo sausgyslės traumą.

V. Grubliauskas apie jį ištikusią nelaimę savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė vėlokai šeštadienio vakare. Miesto vadovas taip pat pasidalino jautria nuotrauka, kurioje prie jo, gulinčio ligoninės lovoje, prisiglaudęs sūnus.

Miesto vadovas linksmai pastebėjo, jog jam tekę sužinoti, kas yra achilo sausgyslė, nors esą politikoje paprastai ieškoma achilo kulno.

„O aš vakar, jau vakaro tamsoje, aktyvaus pasivaikščiojimo metu gimtosiose pamiškėse, netikėtai „pagavau gudrią duobę“ savo kelyje (kurios anksčiau ten nebuvo), įtaikius į kurią ir neatlaikė garsioji sausgyslė“, –šeštadienio vakarą socialiniame tinkle pasakojo V. Grubliauskas.

Anot mero, jam buvo atlikta skubi operacija, tikėtina, kad prireiks ir reabilitacijos.

„Saugokitės patys, o ir kitus pasaugokite taip pat, nes juk sveikata – brangiausias turtas“, – įrašo pabaigoje palinkėjo uostamiesčio galva.

V. Grubliauskas už puikiai atliktą operaciją dėkojo medikams – Klaipėdos universitetinės ligoninės chirurgui Tadui Gedvilui, anesteziologui Antanui Kupečiui bei visai asistavusiai komandai. Meras savo įraše žadėjo griežtai laikytis jam išsakytų rekomendacijų ir nurodymų.

Achilo sausgyslė – tai elastinė juosta, jungianti raumenį su kaulu. Ji yra užpakalinėje pėdos dalyje ir tęsiasi nuo blauzdos raumens iki kulnakaulio, einant padeda pakelti kulną nuo žemės.

Rašyti komentarą
Komentarai (60)

Nesuprantantis

Kodėl achilo sausgyslė rašoma iš mažosios raidės,o jau Achilo kulnas -iš didžiosios?

Skaitytoja

Koks ten bebuvo eks meras, vis tiek linkime greičiau pasveikti.

A

"Sveikata svarbiausia" - tai ko nesirūpini miesto užterštumu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS