Klaipėdos priemiesčiuose – didžiulės spūstys | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS PRIEMIESČIUOSE – DIDŽIULĖS SPŪSTYS

Šiltą šeštadienio vidurdienį daugybė klaipėdiečių išsiruošė į sodus. Norinčiųjų praleisti savaitgalį Dituvoje buvo tiek daug, kad automobiliai išsirikiavo į ilgą virtinę. Ne ką mažesnė mašinų eilė nutįso pakeliui į pajūrį.

Apie pietus socialiniuose tinkluose uostamiesčio gyventojai ėmė dalintis nuotraukomis ir žinia, kad kelias į Dituvą užkimštas mašinomis. Eilė driekėsi kelis kilometrus.

Dituvoje yra didžiausios sodininkų bendrijos, čia šiltąjį metų laiką leidžia per penkis tūkstančius klaipėdiečių. Žinovai teigė, kad net per didžiąsias metų šventes keliuose nebuvo tokių eilių.

Dalis žmonių, prisipažino norėję apsipirkt Dituvos turgelyje.

Sužinoję, kad pakeliui į sodus laukia milžiniška kamšatis, žmonės ėmė dalintis žinia, kad pasukę per Mickus sodininkai gali išvengti eilių, tiesa, šis kelias – neasfaltuotas, todėl automobilį teks vėl plauti.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tikino žinoję apie šią kamšatį, bet eismo reguliuoti šiame kelyje neprireikė, palaipsniui eilė savaime sutirpo.

Panašiu metu nemenka automobilių kamšatis susidarė pakeliui į pajūrį. Šiame kelyje pareigūnai surengė patikrą, stovėdami abiejose kelio pusėse jie tikrino vairuotojų blaivumą.

Pagaliau atšilęs oras žmones išginė į gamtą, bet ratuotiems šįkart pasisekė mažiau, nes jie gavo pajusti pirmąsias kamšatis.

GALERIJA

  • Klaipėdos priemiesčiuose – didžiulės spūstys
  • Klaipėdos priemiesčiuose – didžiulės spūstys
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vairuotojas

40 metu Dituvos sodams,kur papildomas kelias pro Mickus,bet deja neasfaltuotu kelių niekas nenori važiuoti.Reikia daryti rimtas isvadas ir spartinti šio kelio rekonstrukcija.

Beprotybe

sekmadieni i stovejimo aikšteles Palangoje neimanoma ivaziuoti, Palangoje prie Meduzos nubausta šimtai zmoniu nes sustojo šalikeleje, kas išspres šia nesamone, totalus nuzmogejimas

Kokio

dar viruso? Koks virusas buvo praėjusią vasarą, kai Palanga buvo kaip silkų bačka? Nu dar yra praplautų smegenų virusas, bet čia žmonių kiekis įtakos nedaro. Kuo mažiau vingių smegenyse, tuo didesnė tikimybė juo susirgt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS