Klaipėdos savivaldybė steigs klientų aptarnavimo centrą? | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖ STEIGS KLIENTŲ APTARNAVIMO CENTRĄ?

Klaipėdoje bus svarstomas klausimas, susijęs su Klientų aptarnavimo centro atsiradimu. Numatoma, kad jame savivaldybės ir jai pavaldžių įmonių teikiamas paslaugas galėtų gauti tie gyventojai, kuriems dėl atstumo sudėtinga jas pasiekti dabar.

Miesto valdžia žada gerinti gyventojams teikiamų paslaugų prieinamumo galimybes.

Neseniai Klaipėdos savivaldybės administracijoje tartasi dėl galimo Klientų aptarnavimo centro steigimo.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Astos Dirgėlienės teigimu, planuojama, kad per 2020 m. bus parengta klientų aptarnavimo centrų arba vieno tokio centro koncepcija.

Administracijos vadovybės manymu, būtų tikslinga steigti vieną aptarnavimo centrą su kuo didesniu paslaugų gyventojams spektru.

"Administracijos vadovybės manymu, būtų tikslinga steigti vieną aptarnavimo centrą su kuo didesniu paslaugų gyventojams spektru. Šiame centre gyventojai galėtų gauti dažniausiai savivaldybės administracijos bei savivaldybei pavaldžių įmonių teikiamas paslaugas", – dėstė A.Dirgėlienė.

Anot pašnekovės, artimiausiu metu planuojami susitikimai su Klaipėdos savivaldybės administracijai pavaldžiomis įmonėmis bei savivaldybės administracijos skyriais dėl paslaugų koncepcijos išgryninimo.

Asta Dirgėlienė / Redakcijos archyvo nuotr.

Numatoma, kad tokiuose centruose bus teikiamos paslaugos nutolusiems gyventojams.

Tokiais gyventojais esą laikomi tie, kuriems fiziškai sudėtingiau pasiekti jiems reikiamų paslaugų teikėjus.

"Šio projekto tikslas yra, kad paslaugos gyventojams būtų kuo paprasčiau prieinamos –   gyventojas, atvykęs į Klientų aptarnavimo centrą, vienoje vietoje galėtų gauti kuo platesnį paslaugų spektrą", – aiškino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

tikriausias Klaipedietis

siuksles nevestos savaite ,greitai nebeperlipsime,,,,,zoles iki pazastu nenupjautos,.... gatves murzinos purvinos ,laukia kol lietus nuplaus ,...geda tokiems miesto zlugdytojams

Kaip sustabdyti

šitą nevaržomą Klaipėdos valdžios norą išsigalvoti nereikalingus, šiuo metu perteklinius, dalykus ir pinigų švaistymą tokiems išsigalvojimams? Ką tik išėjome iš karantino, korona kasdien vistiek apsireiškia, laukiama už poros mėnesių antros šios pasaulinės zarazos bangos, ateityje pinigų tikrai prireiks, o mūsų miesto vadai net nesirengia taupyti.Kodėl dabartinė valdžia nesirūpina kaip išspręsti būtinas miesto problemas, o tik ,,gamina debesis"? REIKIA JAU DABAR RUOŠTIS BŪSIMIEMS SAVIVALDYBIŲ RINKIMAMS - iš šitų valdančiųjų nieko neišeina.

Direktorius

Statysim naują centrą už jūsų pinigus, naujų klėrkų pristeigsim - menesinis atlyginimas 1000 - 1500EUR į rankas. GĖDA Klaipėda!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS