Klaipėdos universiteto rektoriaus konkurse – du kandidatai, tarp jų – esamas vadovas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS UNIVERSITETO REKTORIAUS KONKURSE – DU KANDIDATAI, TARP JŲ – ESAMAS VADOVAS

  • 5

Klaipėdos universiteto rektoriaus konkurse dalyvauja du kandidatai.

Kaip penktadienį pranešė universitetas, perrinkimo siekia dabartinis universiteto vadovas prof. dr. Artūras Razbadauskas, taip pat į rektorius kandidatuoja Fizinių ir technologijos mokslų centro vyriausiasis mokslo darbuotojas prof. habil. dr. Eimutis Juzeliūnas.

Rinkimams patvirtinti pretendentai turės galimybę savąją universiteto viziją pristatyti viešai lapkričio 30 dieną universiteto tarybos rengiamame atvirame posėdyje, į kurį kviečiama visa bendruomenė.

Pagal rinkimų reglamentą Tarybos posėdis, kuriame bus renkamas universiteto rektorius, bus uždaras. Jis turi būti šaukiamas ne vėliau kaip per 30 darbo dienų nuo dokumentų priėmimo pabaigos.

Universiteto vadovas renkamas slaptu balsavimu ir bus laikomas išrinktu, jeigu kandidatūrą palaikys ne mažiau kaip šeši tarybos nariai.

Dabartinė A. Razbadausko kadencija baigiasi kitų metų kovą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kažkoks blefas!

Tikriausiai Juzeliūną kažkas iš vietinių KU paagitavo dalyvauti, kad nereikėtų vėl rinkti Razbadausko iš vieno kandidato. Nes jau labai apgailėtinai atrodė buvę rinkimai.... Kaipgi kitaip toks protingas mokslininkas bristų dar kartą į tą pačią upę. Ir dar į tokią kuri visai baigiasi. Čia tikrai kažkoks blefas!

Neverkit

mirus uvenirsitetui vel bus Kareivines,grazios,raudonos.Koks skirtumas kokiam griuvancio isvogto dvaro akcininkui ateity priklausys vokeciui,rusui ar lenkui,o gal mecete ar Kinesa virs....svarbu kad busreikalinga ir naudojama zmoniu....vakeciu statyba gera,be stiklo vatos,bereikalingu stiklu ir blekos stapiku....uztat murai ir ju bokstai svyti,ne chalopu budavones su supuvusia stiklo vata lenda..Vokietija liuks

Jezeliunas?

Toki zmogu varyt kuo toliau .... .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS