Klaipėdos uostas – ir vėl pirmas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS UOSTAS – IR VĖL PIRMAS

  • 0

Klaipėdos jūrų uosto krepšinio komanda į Klaipėdą parsivežė čempionų taurę – lietuviai trečią kartą iš eilės laimėjo Baltijos uostų krepšinio turnyrą. Turnyras rengtas 17-ąjį kartą, kiekvienas metais jis rengiamas vis kitoje šalyje. Šį kartą krepšininkai dėl stipriausiųjų titulo kovojo Kaliningrade.

Čempionate varžėsi krepšininkai iš Talino, Rygos, Ventspilio, Liepojos, Klaipėdos ir Kaliningrado uostų. Burtai lėmė, kad Klaipėda pateko į pogrupį su Ryga ir Ventspiliu, kitame žaidė Kaliningradas, Talinas ir Liepoja. Savo pogrupyje Klaipėda laimėjo prieš Rygą rezultatu 54:37, prieš klaipėdiečius neatsilaikė ir kito Latvijos uosto, Ventspilio, komanda (53:33).

Finale dėl čempionų taurės prieš Klaipėdą kovojo Kaliningrado uosto atstovai. Po įnirtingos kovos Klaipėda sutriuškino Kaliningradą rezultatu 66:52. Trečioje vietoje liko Talino, ketvirti – Ventspilio, penkti – Liepojos, šešti – Rygos krepšininkai.

Kitais metais Baltijos uostų krepšinio turnyras vyks Taline, 2021 metais uostų krepšininkai susitiks Klaipėdoje. Klaipėdos komanda aukso medalius Baltijos uostų krepšinio čempionate laimi trečius metus iš eilės.

GALERIJA

  • Klaipėdos uostas – ir vėl pirmas
  • Klaipėdos uostas – ir vėl pirmas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS