„Klaipėdos vanduo“ kviečia atvykti ir sužinoti daugiau apie e. paslaugas | KaunoDiena.lt

„KLAIPĖDOS VANDUO“ KVIEČIA ATVYKTI IR SUŽINOTI DAUGIAU APIE E. PASLAUGAS

  • 5

„Klaipėdos vanduo“ kovo 19 d. (antradienį), minint Tarptautinę klientų dieną, visus įmonės klientus kviečia atvykti į Klientų aptarnavimo centrą. Darbuotojai, skatindami rinktis tvaresnius būdus gauti ir apmokėti sąskaitas, ne tik pamokys, kaip naudotis savitarnos portalu, bet ir atsakys į visus klausimus, susijusius su e. paslaugų naudojimu. Taip pat tądien, minint Tarptautinę klientų dieną, atvykusių klientų lauks simbolinės dovanos.

Jau kurį laiką bendrovė aktyviai skatina klientus visiškai atsisakyti popierinių sąskaitų naudojimo ir rinktis kur kas patogesnį ir aplinkai draugiškesnį būdą atsiskaityti už paslaugas, naudojantis e. paslaugomis. Todėl minint Tarptautinę klientų dieną, „Klaipėdos vanduo“ kviečia visus klientus, o ypač vyresnio amžiaus asmenis, pasinaudoti galimybe padedant bendrovės darbuotojams tapti e. paslaugų naudotoju.

„Atsižvelgdami į klientų lūkesčius, turime užsibrėžę tikslą užtikrinti, kad e. paslaugos ir jų teikiami privalumai būtų lengvai pasiekiami įvairaus amžiaus klientams. Natūralu, jog gali kilti nemažai klausimų, susijusių su registracija savitarnoje bei nauju atsiskaitymo už paslaugas metodu, todėl kviečiame atvykti į atvirų durų dieną, kurios metu mielai kiekvienam klientui suteiksime visą reikiamą informaciją ir pagalbą“, – teigė bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius Benitas Jonikas.

Šiuo metu daugiau nei pusė įmonės klientų jau naudojasi savitarnos svetaine, kurioje gali deklaruoti vandens apskaitos prietaisų rodmenis, pateikti prašymus, peržiūrėti ir iškart apmokėti sąskaitas. Tai ypač patogu nuolat skubantiems ir savo laiką branginantiems klientams bei žmonėms, kuriems dėl sveikatos ar įvairių kitų priežasčių kartais išvykti iš namų apmokėti sąskaitas gali tapti nemažai jėgų reikalaujančia kelione.

Skatindama socialinę atsakomybę, bendrovė nuosekliai laikosi žaliojo kurso, mažina popieriaus suvartojimą, palaipsniui atsisako popierinių sąskaitų. Savo pavyzdžiu kviečia pasekti visuomenę, įstaigas bei verslo įmones, taip rūpinantis gyventojų ir ateities kartų sveikata, komfortu ir gerove.

Kovo 19 d. visi klientai bus laukiami nuo 7.30 iki 16.30 val. „Klaipėdos vandens“ Klientų aptarnavimo centre, adresu Ryšininkų g. 11, Klaipėda.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

o bus

O LT vėliava bus :) iškelta?

>Elektroninė saskaita

..ale taip gerai pagavot esmę kad nieko ir nepridursi. Gerai pasijuokiau iš širdies..:D) Pasiūlymas - superinis:D)

Elektronine saskaita

Noreciau is Klaipedos vandenu suzinoti daugiau apie Grigeo panaudota vandeni - kaip jis buvo tvarkomas, nes kiek zinau - jus iki siol neturite techniniu galimybiu ji isvalyti. O kolkas siulau Klaipedos vandenims naudotis - e-bybio pasalugomis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS