KLASCO gretas pildo diplomuoti darbuotojai | KaunoDiena.lt

KLASCO GRETAS PILDO DIPLOMUOTI DARBUOTOJAI

  • 6

KLASCO tęsia „Žinių dienos“ tradiciją ir sveikina šiemet absolventais tapusius savo darbuotojus. Už sėkmingai baigtas magistro studijas Klaipėdos universitete padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis buvo apdovanota Eglė Parakininkienė, krovos terminalo vadybininkė bei bakalauro diplomą Lietuvos aukštosios jūreivystės mokykloje įgijęs Jonas Gečas, „KLASCO Towage Assistance“ vilkiko jūreivis.

Sveikindami absolventus bendrovės ir padalinių vadovai jiems linkėjo naujų asmeninių iššūkių, kuo geriau pritaikant įgytas žinias tiesioginiame darbe bei siekiant profesinių aukštumų.

„Linkiu nenustoti tobulėti. Derinantys darbą ir mokslus, tobulėjantys darbuotojai yra geriausias įkvėpimo šaltinis ir pavyzdys kitiems kolegoms, didžiuojamės jumis“, – sveikindama jaunuosius specialistus sakė KLASCO Personalo ir administravimo vadovė Rasa Trybienė.

KLASCO vadovai džiaugiasi, jog kasmet vis daugiau darbuotojų ryžtasi gilinti savo žinias siekdami aukštojo mokslo. Tam bendrovės darbuotojai dažniausiai renkasi uostamiesčio aukštojo mokymo įstaigas. Bendrovėje dirba net 60 Klaipėdos universiteto ir 51 Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos absolventas.

Pasak KLASCO vadovybės, tobulėjantys ir motyvuoti bendrovės darbuotojai yra kupini idėjų, kaip suderinti perimtą vyresniųjų kolegų patirtį bei mokslo naujoves įmonės veikloje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Miestietis

Nauji specialistai-gerai,gal išmąstys kaip geležies rūdą perkrauti,kad nedulkėtų ,bet jiems tikriausiai tai nerūpi

Klp

Nežinojau tokios profesijos "vilkiko jūreivis" tai ne vairuotojas ????

7

diplomuoti ar nupirke diplomus? ai koks skirtumas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS