Koronaviruso statistika Klaipėdoje: beveik 170 patvirtintų atvejų, iš jų – 25 nauji | KaunoDiena.lt

KORONAVIRUSO STATISTIKA KLAIPĖDOJE: BEVEIK 170 PATVIRTINTŲ ATVEJŲ, IŠ JŲ – 25 NAUJI

  • 7

Klaipėdos miesto savivaldybė antradienio rytą pasidalijo naujausia informacija dėl koronaviruso situacijos šioje vietovėje.

Kaip skelbiama savivaldybės feisbuko paskyroje, antradienio 9 val. duomenimis, žinomi 169 atvejai, kai šia liga serga Klaipėdos miesto gyventojai.

Nauji atvejai – 25. 

Savivaldybės saviizoliacijai skirtose patalpose gyvena 72 asmenys, per praėjusią parą čia apgyvendinti 8 nauji asmenys.

Balandžio 11 - 13 dienomis policijoje gauta 67 pranešimai dėl karantino režimo pažeidimų. Surašyti 28 protokolai.

Į miestą neįleista 314 automobilių.


Lietuvoje pirmadienį nustačius aštuonis naujus koronaviruso atvejus, bendras patvirtintų užsikrėtusiųjų skaičius išaugo iki 1070, antradienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Dėl koronaviruso infekcijos mirė 24 žmonės, pasveikusiu laikomas 101 asmuo. Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, tarp pasveikusiųjų yra 15 – sveikatos priežiūros specialistų. Vienas iš jų – farmacininkas.

Pirmadienį ištirti 1187 ėminiai, iš viso iki šiol ištirta 42690 ėminių.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Aras

Jeigu nebutu debilu,kurie buriuojasi,cia butu cignia,2men ir sustabdytum ta virusa,bet deja.........

Piktam

pasižiurėk statistika Klaipedoj - paskutiniai susirge su niekuo nekontaktavo ir sėdėjo namie. Daug gelbėja toks karantinavimasis? Čia eilinė neišbaigta nepasiteisinusi iki galo priemonė... Tokia kaip Verygos ,,Kaukės niekuo nepadeda":D)

Čia

rezultatas valdžiukų vėpsojimo tuo metu, kuomet reikėjo nepaleisti nepatikrinto nei vieno išlipusio iš kelto ar parvažiavusio iš užsienio. Mažiausia nuo vasario pabaigos reikėjo įvest tokią tvarką kai matė kas Kinijoj dedasi ir jau prasideda Italijoj
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS